Liptai Claudia egy se veled, se nélküled kapcsolatot feldolgozó színdarabban játszik, ennek kapcsán árulta el, ő a szenvedélyt vagy a nyugalmat választaná inkább.

Liptai ClaudiaMagánélet című darabban kapott szerepet, ami azt a kérdést feszegeti, hogy az ember inkább egy szenvedélyes vagy egy nyugodtabb életet választana-e. A színésznő-műsorvezető maga is elárulta, mire tenné le a voksát, írja24.hu.

Egyértelműen a szenvedélyes kapcsolatot választom. Az egész életem szenvedélyes, még a pogácsát is ennek megfelelően eszem!

“Ez egy emberi alkat; nem is tudnám elképzelni az életemet, a házasságomat, vagy a munkámat anélkül, hogy szenvedéllyel élném meg minden egyes pillanatát” – magyarázta, majd kifejtette, milyen volt megformálni egy ilyen érzelmes karaktert. 

Biztosan van, akinek nehéz eljátszania egy ilyen hullámzó és érzelemdús személyt, de én, aki hasonló amplitúdókban élek, inkább tekintek erre kihívásként, mint nehézségként.

“Persze nem egyszerű, mert még belőlem is mély érzelmeket vált ki. Mindemellett ez nem egy klasszikus vígjáték, hanem egy társalgási darab, ahol csak a dialógusok viszik a cselekményt” – árulta el.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet