Liptai Claudia Kclauságok címmel önálló esteket tart országszerte

Hosszú és kemény napok vannak Liptai Claudia mögött, ugyanis a Kclauságok című önálló estjén dolgozott, illetve azon turnéjának szervezésén. 

Nagy az izgalom

Liptai Claudia önálló esteket fog tartani országszerte. Először vidéki nagyvárosokban debütál, majd a fővárosban fogja megtartani az előadásait.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Nincs mese (sic!) ősszel útnak indulok. Hova megyek? Annyi szeretetet és figyelmet kaptam az ország összes pontjáról, hogy úgy döntöttem (sic!) vidéki nagyvárosok adnak majd otthont először az estemnek. A tervezett állomások: Debrecen, Pécs, Szeged, Békéscsaba, Veszprém, Szombathely és persze Budapest. Az időpontokat hamarosan megírom (sic!) és akkortól szabad a vásár a jegyekre! Jöttök?[/perfectpullquote]

tette fel a kérdést a műsorvezető-színésznő hivatalos Facebook-oldalán.

liptai claudia kclausagok onallo est
Liptai Claudia: Kclauságok

Azt is hozzátette, nagy izgalomban van.

Gesztesi Károlyról is megemlékezett

Az idén januárban elhunyt Gesztesi Károly színész Liptai volt férje, akivel 2001 és 2006 között éltek együtt. Gesztesitől született egy gyermekei is. A május 21-én tartott Apák napja alkalmából megemlékezett volt férjéről, gyeremke édesapjáról is.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból