Liptai Claudia elérte, amiről sok tini csak álmodna: elkapta Timothée Chalamet-t egy szelfire

Liptai Claudia a tegnap feltöltött Instagram-fotójához azt írta: “világsztárral menő fotózkodni”. Timothée Chalamet, a Szólíts a neveden sztárja Budapesten tartózkodik, így volt lehetősége a műsorvezetőnek szelfizni.

Mint korábban megírtuk, Magyarország filmparadicsom, évről évre számos film készült hazánkban. Újraforgatják David Lynch Dűne filmjét, mégpedig Denis Villeneuve rendezésében. Még februárban tűnt fel az Andrássy úton a Szárnyas Fejvadász 2049 rendezője Timothée Chalamet színésszel, ahol kávézgattak.

giphy 4
Timothée Chalamet / Forrás: UIP-Duna Film

Azóta Jason Momoa is megérkezett, aki látványosan élvezi a budapesti életet. Az Aquaman sztárja is a Dűne filmben szerepel.

Így élvezi Budapest szépségét Jason Momoa a barátaival

Jason Momoa, a Trónok harca és az Aquaman sztárja már több hete Budapesten tartózkodik a Dűne új kiadásának forgatása miatt. Igazi paparazzifotót osztott meg A hetedik sor közepe Facebook-oldala. Lencsevégre kapták, ahogy a Szólíts a neveden tinisztárja, Timothée Chalamet és Danis Villeneuve rendező az Andrássy úton kávézgatnak. A Dűne filmet forgatják hazánkban.

Timothée Chalamet tegnap megfordult az éjszakában, és éppen azon a helyen volt, mint Liptai Claudia. Nem mulasztott el szelfit készíteni a tévés műsorvezető.

Világsztárral menő fotózkodni. Aki ráadásul nagyon tehetséges. @tchalamet

No Description

 

 

 


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból