Nézem Film Lisa Kudrow első Jóbarátok-szerepe nem Phoebe volt

Lisa Kudrow első Jóbarátok-szerepe nem Phoebe volt

Promóció

Közel 15 éve, hogy a Jóbarátok befejező részét leadták a televízióban, de a sorozat sztárjai még mindig nem tudták maguk mögött hagyni sorozatbeli személyiségüket.

Promóció

A sorozat népszerűsége tovább él a mobil-korszakban is, és meglepetésre mindennapi beszédtéma maradt. A legtöbben Lisa Kudrowt a sorozatbeli szeleburdi, New Age-es Phoebe Buffay szerepéről ismerik. Mint kiderült, ezen kívül még egy Jóbarátokkaraktert eljátszott, mielőtt a sorozat oszlopos tagjává vált volna.

Lisa Kudrow már a Jóbarátok előtt is “magát adta” / Fotó: Rise Feed

Egy régi TV műsorújságból kiderült, hogy Lisa Kudrow Ursula Buffay karakterét alakított a a Mad About You (Megőrülök érted) című vígjátéksorozatban. Ursula a Jóbarátokban Phoebe ikertestvéreként ismert. Öt héttel a Jóbarátok bemutatása előtt Kudrowt dicsérték Ursula alakítása miatt, a Megőrülök érted című sorozatban.

On this day in 1994, when Lisa Kudrow was only Ursula

r/howyoudoin: A subreddit for fans of the popular hit TV sitcom, Friends.

Ebben a változatban Ursula egy ügyetlen pincérnőt alakít, aki összekeveri a rendeléseket, rossz italokat szolgál fel és elfelejti a vacsorához ez evőeszközt. A sorozatban szintén az ikonikus csupa fekete ruházatában jelenik meg. A Jóbarátokban Ursula a kevésbé szimpatikus tagja a Buffay-ikreknek, főleg miután húga nevét használta álnévként a pornós munkáihoz.

Ursula Buffay / Fotó: IMDb

Az IMDb oldalon a Design Taxi leellenőrizte, hogy Lisa Kudrow valóban Ursula Buffay szerepében jelent meg a Megőrülök érted című vígjátéksorozatban 1993 és 1994 között. Phoebe csak 1994-ben debütált először. Kudrow 2014-ben elmondta, hogy két szerepet kellett játszania, két show-műsorban hiszen egymás után tűzték azokat műsorra. A Jóbarátok közvetlenül a Megőrülök érted után fél órával kezdődött.

A Jóbarátok készítője szerint a sorozat folytatása csak csalódást okozna

A Jóbarátok tíz sikeres évad után 2004-ben lezárult, de a rajongók lelkesedése a mai napig sem csillapodott. Annyira, hogy tavaly annyian jelentették ki, hogy lemondják előfizetésüket, ha a sorozat eltűnik a platformról, hogy a Netflixnek szerződést kellett hosszabbítania. Már jóval több, mint egy évtized telt el, mióta utoljára láthattuk a kedvenc baráti társaságunkat, de sokan még mindig reménykednek a folytatásban.

„Mindenki felismerte, hogy magyarázattal kell szolgálnunk, hogy miért látható ugyanaz a lány, ugyanazzal a hanggal este 8-kor és fél 9-kor két különböző showban” – részletezte Kudrow.

Lisa Kudrow on playing both “Ursula” and “Phoebe” on “Friends” – EMMYTVLEGENDS.ORG

See the full interview at http://www.emmytvlegends.org/interviews/people/lisa-kudrow

Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A legszürreálisabb ötletek, hogyan védheted meg magad a koronavírus ellen

A kínai emberek saját kezükbe vették a sorsukat, maguknak gyártanak védőmaszkokat!

A pillanat, amikor az álmodozó turistát elgázolja a valóság

Nem véletlen, hogy egyes helyeken már turistaadót szednek.

Színésznők, akik nem szégyellik terhes alakjukat és döngő lépteiket

Bátran pózolnak fürdőruhában, domború hassal is és döngő léptekkel, ezek a büszke anyukák.
Promóció

a szerk. ajánlása

Tudtad? Kultúránként egészen mást jelent, amit a kezünkkel csinálunk

Ami egyik helyen a kedvesség jele, az máshol durvaságnak számít.

A nosztalgiavonat átrobogott a vásznakon – Ezek voltak 2019 legjobb külföldi filmjei a ContextUs szerint

Volt egyszer egy 2019-es év, amelyben korunk legnagyobb mesterei és feltörekvő tehetségei egyaránt megmutatták, hogyan is kell filmet készíteni.

Ezek minden idők legdrágábban elkelt festményei

Cikkünkben górcső alá vesszük a valaha legdrágábban elkelt tíz festményt, és arról is esik pár szó, miért kerülnek bizonyos festmények többe, mint mások.
Promóció

ez is érdekeltéged
<3