Meztelenre vetkőztek, majd felvették a sértéseket a Little Mix tagjai

A brit lányzenekar, a Little Mix az új album promója érdekében nem fél szokatlan módszerekhez nyúlni. A tagok ledobták a ruháikat, és sértésekbe öltöztek.

Az együttes következő albumának, az LM5-nek egyik száma a Strip nevet viseli, ennek teasereként jelent meg Instagram oldalukon egy beharangozó poszt. A képen mind a négy tag látható, meztelenül, különféle inzultusokkal telefirkált bőrrel pózolva.

MTV EMA-díjátadón Camila Cabello, Nicki Minaj és Janet Jackson taroltak

A 2018-as díjátadót Spanyolországban, Bilbao városában rendezték meg novmeber 4.-én a Bilbao Exhibition Centre-ben. A zenei díjátadón a legismertebb előadókra szavazhattak a rajongók, már hetekkel a műsor előtt. Az est házigazdája az Oscar-díjra jelölt Hailee Steinfeld énekes-színésznő volt, akinek színpadi jelenléte MTV Europe Music Awards produkciók történetében egyik legerősebbnek bizonyult.

A sértő feliratok között a „csúnya”, „kövér” mellett többek között a „lotyós”, „nem elég jó”, „tehetségtelen” és a „striák” is megjelennek.

Take off all my makeup cos I love what’s under it Rub off all your words don’t give a fuck I’m over it Jiggle all this weight, yeah you know I love all of this Finally love me naked Sexiest when I’m confident. Thank you for being part of this incredible journey with us. #LM5 featuring #Strip is coming Friday 16.11.18 The girls x

No Description

A zenekar tagjai a kép segítségével a tökéletlenséget és a hibákat szeretnék ünnepelni. Ezzel népszerűsítik az új dalt és annak videóklipjét. A klipben pozitív testkép aktivisták is megjelennek, mint például Nimco Ali, Hannah Witton és Bryony Gordon.

Ilyen a tökéletes női test a világ különböző országaiban

Akár magyarok is lehetnének, nem? Ha nem tudnánk, milyen ország lenne a képre írva, akkor is tudnánk, hogy az olaszokról van szó. A kínaiaknál a leginkűbb feltűnő a különbség, nem? Egy videóban mutatjuk meg a közvélemény-kutatás eredményeit, mint például Románia vagy Szerbia női ideálját. One woman’s body photoshopped around the world.

A DesignTaxi beszámolója alapján a kép hatására a rajongók elkezdték megosztani a Twitteren saját bizonytalanságaikat és azokat a dolgokat, amiket szeretnek magukban.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból