Liziane Gutierrez brazil bikinimodell márciusban utazott Ukrajnába, hogy önkéntesként segédkezzen, most pedig menekülni kényszerült.

Ahogy mi is írtunk rólaLiziane Gutierrez brazil modell rengeteg halálos fenyegetést kapott, amikor elkezdett posztolni a háborúról, ahova önkéntes segítőként érkezett az ukrán oldalra. Az influenszer most bejelentette, a legutóbbi fenyegetés miatt kénytelen volt elmenekülni a háború sújtotta országból, írjaDailyStar.

A modell titokban egy ukrán bokszolóval randevúzgatott, és az egyik találkozó után egy titokzatos üzenetet kapott, amiben az állt, “gyönyörűen nézett ki a vacsorán”, megnevezték, kivel és hol találkozott, és mit viselt. Az üzenet küldője figyelmeztette, hogy tudja, hol lakik a családja, és távozásra szólította fel.

Bár a modellt az elmúlt hónapok fenyegetései nem zavartak, a mostani a benne talált részletek miatt megijesztették, ezért végül úgy döntött, elhagyja Ukrajnát. 

Elmondása szerint a férfival való találkozóit mindig körültekintően szervezték, egy közvetítő segítségével, beszélték le a találkozókat, nem készítettek fényképeket, és mindig külön távoztak. A modell nem tudja, ki állhat a fenyegetés mögött. 

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet