L.L. Junior volt feleségének barátnőjét gondatlanságból elkövetett emberöléssel vádolják a kisfiú halálával végződő gázolás miatt.

L.L. Junior kisfia 2019. augusztusában halt meg, miután átszaladt az úton, és egy autó elgázolta. A gyerek az anyjával, Hopp Csillával és annak barátaival volt a baleset idején. 

Az évekig tartó nyomozás során kimondták, a kisfiú édesanyja nem vonható felelősségre a tragédia miatt, azonban P.Carment, aki a kisfiú kezét fogta a baleset előtt, gondatlanságból elkövetett emberöléssel vádolják.

Az ügyet már a bíróságon van, állítólag már az előkészítő ülés időpontját is kitűzték. A Fővárosi Főügyészség szóvivője szerint a barátnő írásban tett vallomást és nem vállalta bűnösségét, írjaSzeretlek Magyarország

L.L. Junior korábban arról nyilatkozott, hogy örül, volt feleségét felmentették, és végre ő is fellélegezhet, de nem tartja elképzelhetőnek, hogy egy hároméves gyerek halálának nincs felelőse. 

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

csuti kulcsar edina gwm

Csuti: Nekem nem jó, ha Edináék veszekszenek

Szabó András Csuti mondataiból arra lehet következtetni, hogy Kulcsár Edina és G.w.M kapcsolatában bőven akadnak mélypontok, viták és anyagi nehézségek is. Mindeközben az egykori házasok között béke és nyugalom honol.