Kiderült, ki gázolta halálra L.L. Junior fiát

Kiderült, ki gázolta halálra L.L. Junior fiát

Szombat késő délután, 18 órakor halálra gázoltak egy hároméves fiút. Később kiderült, L.L. Junior rapper-énekes gyermeke volt az. A rendőrség is vizsgálta az ügyet, és most megerősítette, ki ülhetett az autóban.

Hétvégén, szombaton, 18 órakor halálra gázoltak egy hároméves fiút, aki L.L. Junior gyermeke volt.

Halálra gázolták L.L. Junior 3 éves kisfiát Zuglóban

Szombat este, 18 órakor autóbalesetet jelentett a XIV. Kerületi Rendőrség. A Vezér utca és a Füredi utca kereszteződésénél egy autó ütött el egy hároméves gyermeket, írja a police.hu. A gyermek olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen belehalt sérüléseibe. A Blikk információ szerint L.L. Junior fia szenvedett autóbalesetet.

Megrendítette a rapper-zenész barátait és zenésztársait a tragédia híre. Többen kifejezték részvétüket az ügy okán.

Így fejezik ki részvétüket L.L. Junior barátai a fia halála okán

Szombat este, 18 órakor autóbalesetet jelentett a XIV. Kerületi Rendőrség. A Vezér utca és a Füredi utca kereszteződésénél egy autó ütött el egy hároméves gyermeket, írja a police.hu. Sajtóinformációk szerint már akkor sejteni lehetett, hogy L.L. Junior énekes hároméves fia szenvedett autóbalesetet, aki a helyszínen belehalt sérüléseibe. Ezt maga L.L.

A rapper-énekes apósa, Körtvélyessy Zsolt színész is megszólalt a tragédiát követően, aki elmondta, az autó vezetője nem hibázott. Hozzátette, “Dávidka szaladt ki a jármű elé egy olyan szögből, ahonnan a sofőr nem láthatta”, mondta a Hiteles Híreknek.

L.L. Junior és két fia / Fotó: A rapper-zenész hivatalos Facebook-oldala

Sajtóértesülések szerint F. Tamás 76 éves, nyugdíjas férfi ülhetett a volánnál. Később a rendőrség meg is erősítette a hírt.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Én azt láttam, hogy egy kisfiú kirántotta a kezét az édesanyja szorításából, és át akart szaladni a zebrán, a piroson. Az első autó, azt hiszem egy Opel. Egy idősebb házaspár ült a szabályosan közlekedő autóban, ők tehetetlenül nézték végig a tragédiát[/perfectpullquote]

– számoltak be a Borsnak szemtanúk.

Megszólalt L.L. Junior a fájdalmas tragédiát követően

Szombat este, 18 órakor autóbalesetet jelentett a XIV. Kerületi Rendőrség. A Vezér utca és a Füredi utca kereszteződésénél egy autó ütött el egy hároméves gyermeket, írja a police.hu. Szombat este, 18 órakor autóbalesetet jelentett a XIV. Kerületi Rendőrség. A Vezér utca és a Füredi utca kereszteződésénél egy autó ütött el egy hároméves gyermeket, írja a police.hu.

Az autó sofőrje, a 76 éves nyugdíjas F. Tamás a tragédiát követően teljesen összeomlott, írja a lap. A férfi hiába tudja, hogy minden szabályt betartott és tiszta volt a volán mögött, egyelőre nem tudja feldolgozni a történteket.

Kezdőlap > Design > BRÉKING > Követem>Élet + Stílus > Kiderült, ki gázolta halálra L.L. Junior fiát
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

A szerk. ajánlása

A hónap legnépszerűbb cikkei

Top sztorik a rovatból