Címlap LMBTQ Pride: Olyan 21 megható fotót gyűjtöttünk össze friss,...

LMBTQ Pride: Olyan 21 megható fotót gyűjtöttünk össze friss, azonos nemű házasokról, amik tuti az elevenedre tapintanak

Promóció

A június az LMBTQ Pride hónapja. Az egyenlő bánásmód iránti küzdelem, a szerelem és a felszabadultság előtt nem is tiszteleghetnénk jobban, mint az alábbi esküvői fotókat felsorakoztatva.

Promóció
- Advertisement -

A XX. század végére szerencsére, jogi elismertség ide vagy oda, az azonos neműek esküvői ceremóniái is egyre népszerűbbé váltak. Nem okozunk viszont meglepetést azzal, ha eláruljuk, az első nemzet, akik törvény által elismert hátteret is biztosítottak a szertartásnak, bizony, a hollandok voltak 2001-ben! Az azóta eltelt 16 évben a mélyföldiek hozzáállása példaként szolgált, és csúcsokat dönget a jogi egyenlőségről való gondolkodásban, a világ 22 országában vezették be a bejegyzett (regisztrált) élettársi kapcsolat intézményét, ami vagy csak nevében különbözik a házasságtól (például Egyesült Királyság, Málta), esetleg a házassághoz hasonló jogokat biztosít a feleknek. Hogy ezt mennyire jól tették, bizonyítsák a következő esküvői fotókon szereplő, boldogságtól sugárzó szerelmesek! És persze ünnepeljük velük együtt az LMBTQ Pride hónapját! Nálunk, Magyarországon pedig június utolsó napján veszi kezdetét a Budapest Pride.

Nézd meg Freddie Mercury és barátja közös képeit is, mert ugyan nem esküvőn készültek, de legalább annyira meghatóak azok is!

Promóció
ForrásBoredpanda
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3