Lóci Krokodilt játszik az Akvárium színpadán

Vigyázat! Ha egyszer meghallgatod, függővé válsz. Nem tudsz majd másra koncentrálni, az agyad pedig szivacsként szippantja majd be a dalok szövegeit. Észre sem veszed, de egy szempillantás alatt a Lóci játszik együttes rabjává leszel, amire az új nagylemez, a Krokodil csak ráerősít.

Március 11-re nagyon jó programot kínálunk neked: a Lóci játszik zenekar bemutatja második lemezét a budapesti Akvárium Klubban, amelynek indokolatlan módon a Krokodil címet adták. Az együttest három évvel ezelőtt alapította Csorba Lóránt frontember, később csatlakozott hozzá dr. Dobozy Ágoston zongorán, Fülöp Bence gitáron, Fábián Tibor dobon, Seress Bence szaxofonon és Rácz Dániel trombitán. A Lóci játszik ismerősen csenghet a VAN valami furcsa és megmagyarázhatatlan című magyar kultfilm kapcsán is. 

A produkció zenéjének megírásában való közreműködés elősegítette a zenekar berobbanását, majd a kezdeti sikereket a Ki Mit Tube, a Cseh Tamás Program, a Veszprémi Utcazene Fesztivál díjai, és egy turné is követett a Margaret Islanddel. Idén ők voltak a szerencsések, akik átvehették az év felfedezettjének járó Fonogram-díjat is. Az együttes nevével egyre gyakrabban találkozhatunk fesztiválok, klubkoncertek, szórakozóhelyek repertoárjában, valamint azt is elmondhatják magukról, hogy Hajós András és Mező Misi személyes kedvencei.

A Krokodil című lemez javarészt bulizós, energikus dalokat tartalmaz, amelyeket az Akváriumban élőben meg is hallgathatsz. A koncertre vendégelőadók is érkeznek, ilyen lesz Szeder, aki a Lóci játszik koncertek visszatérő előadója, a The Couple-ből ismert Eszes Viki pedig egy közös produkcióra készül az együttessel. A hangulat alapozásáért a Magidom felel, mint előzenekar, de a banda pártfogójával, Fluorral is összefuthatunk az est folyamán.

Ha még nem győztünk meg, hallgasd meg a rádióból már ismert dalukat, a Nem táncolsz jobbant.

Ott tali?

#facebook | #instagram | #youtube

Facebook-esemény: ITT

Időpont: 2017. 03. 11. – 20 óra

Helyszín: Akvárium Klub, Budapest

Jegyár: 1. 500 HUF – 1. 990 HUF

Jegyelővétel: ITT

Címlapfotó: Recorder

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból

ajandek a jovobol, uj kutyuk, uj technologia, hasznos kutyuk, hasznos technologia, hasznos targyak9

10 ajándék a jövőből, amit már most megvehetünk

A kiterjesztett valóság egyre elterjedtebb. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy úgy nyisd ki az ajtót, hogy a jelszót egy virtuális billentyűzeten gépeled be, amit csak te láthatsz. De használhatod szórakozáshoz is, például játszhatsz rajta olyan játékokat, mint a biliárd, és láthatod a golyók pályáját az asztalon.

titkok repulogeprol, titkok utaskiseroktol, repulogepes kisokos10

10 titok a repülőről, amit a légiutas-kísérők nem mondanak el

A légi marsallok inkognitóban repülnek, és szükség esetén megnyugtatják a zavart keltőket, vagy ártalmatlanná tesznek akár egy terroristát is. Az USA-ban, Franciaországban, Kanadában és sok más országban légi marsall szolgálat működik, erről még film is készült.

Nincs több cikk