Követem Events Lóci Krokodilt játszik az Akvárium színpadán

Lóci Krokodilt játszik az Akvárium színpadán

Promóció
Promóció
- Advertisement -

Vigyázat! Ha egyszer meghallgatod, függővé válsz. Nem tudsz majd másra koncentrálni, az agyad pedig szivacsként szippantja majd be a dalok szövegeit. Észre sem veszed, de egy szempillantás alatt a Lóci játszik együttes rabjává leszel, amire az új nagylemez, a Krokodil csak ráerősít.

Március 11-re nagyon jó programot kínálunk neked: a Lóci játszik zenekar bemutatja második lemezét a budapesti Akvárium Klubban, amelynek indokolatlan módon a Krokodil címet adták. Az együttest három évvel ezelőtt alapította Csorba Lóránt frontember, később csatlakozott hozzá dr. Dobozy Ágoston zongorán, Fülöp Bence gitáron, Fábián Tibor dobon, Seress Bence szaxofonon és Rácz Dániel trombitán. A Lóci játszik ismerősen csenghet a VAN valami furcsa és megmagyarázhatatlan című magyar kultfilm kapcsán is. 

A produkció zenéjének megírásában való közreműködés elősegítette a zenekar berobbanását, majd a kezdeti sikereket a Ki Mit Tube, a Cseh Tamás Program, a Veszprémi Utcazene Fesztivál díjai, és egy turné is követett a Margaret Islanddel. Idén ők voltak a szerencsések, akik átvehették az év felfedezettjének járó Fonogram-díjat is. Az együttes nevével egyre gyakrabban találkozhatunk fesztiválok, klubkoncertek, szórakozóhelyek repertoárjában, valamint azt is elmondhatják magukról, hogy Hajós András és Mező Misi személyes kedvencei.

A Krokodil című lemez javarészt bulizós, energikus dalokat tartalmaz, amelyeket az Akváriumban élőben meg is hallgathatsz. A koncertre vendégelőadók is érkeznek, ilyen lesz Szeder, aki a Lóci játszik koncertek visszatérő előadója, a The Couple-ből ismert Eszes Viki pedig egy közös produkcióra készül az együttessel. A hangulat alapozásáért a Magidom felel, mint előzenekar, de a banda pártfogójával, Fluorral is összefuthatunk az est folyamán.

Ha még nem győztünk meg, hallgasd meg a rádióból már ismert dalukat, a Nem táncolsz jobbant.

Ott tali?

#facebook | #instagram | #youtube

Facebook-esemény: ITT

Időpont: 2017. 03. 11. – 20 óra

Helyszín: Akvárium Klub, Budapest

Jegyár: 1. 500 HUF – 1. 990 HUF

Jegyelővétel: ITT

Címlapfotó: Recorder

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3