Lola tudja, ha mutogatná magát Instagramon, több követője lenne, de az énekesnőnek ez nem fér bele

A kétezres évek berobbant énekesnője, Lola szerint "elmentünk egy olyan irányba, hogy a lányok olyan képeket töltögetnek fel, amit a párjuknak kéne".

Szerinte ez egyáltalán nincs rendben

A 32 éves énekesnő a YouTube-on futó Liluland vendége volt, a sminkelés és beszélgetés végén pedig elmondta, hogy nagyon nem tud azonosulni azzal, amit mostanában az Instagramon lát, szemlézte az interjút a 24.hu.

Szeretek fürdőruhában lenni, van is rólam fürdőruhás kép, de nem nagyon rakom ki őket. Lehet kicsit prűd vagyok, de elmentünk egy olyan irányba, hogy a lányok olyan képeket töltögetnek fel, amit a párjuknak kéne

– mondta Kovalcsik Ildikónak (ismertebb nevén Lilu) az énekesnő.

Kapcsolódó cikk
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

Elgondolkodik olykor azon, hogy mi jut annak a “szerencsétlen pasinak otthon”.

Aztán valószínűleg már ő is egy más korosztály, fiatalabb nálam 10-15 évvel és nem érdekli, de szerintem ez egyáltalán nincs rendben. Hol marad a misztikum? Azért az tud nőies lenni. Nem kell mindenkinek bugyiban és melltartóban látnia, de tudom, hogy ebben nagymama vagyok és sokan azt mondják, hogy ez butaság és több követőm lenne, hogy ha én is…, de nem, nem megy

– ismerte el Lola, aki korábban komplexusos volt teste miatt, amikor Zimány Lindával és Dammak Jázminnal járt egy színitanodába.

MAKEUP/DOWN | LOLA SMINKTITKAI | LILULAND

Jó érzés -e, ha felnőtt nő létére is még gyereksztárként gondolnak rá? Engedné, hogy a saját lány hasonlóan fiatalon szerepelni kezdjen? Miért áll az apukája...

Lilu 2018 májusában indította el YouTube-csatornáját, amelyen leginkább szépségápolási titkokat oszt meg. A csatornán ugyan fellelhetők a Való Világ 3-7. széria és a Cápák között (2019-2020) műsorvezetőjének tippjei, de leginkább ismert magyar celebeket hív meg stúdiójába erre a célra, közben magánéleti beszélgetés is felsejlik az adott műsorban.

Lola az utóbbi években inkább műsorvezető

Lola (születési nevén Korsós Judit) a kétezres évek közepén robbant be a magyar könnyűzenei iparba a Hallja meg a világ! (2006) és a Mozdulj már (2007) slágereivel. 2012 óta azonban nem adott ki stúdióalbumot, mindössze 12 kislemezt jelentetett meg az elmúlt 8 év során. A legutóbbi, a Zajt akarok 2019-ben debütált.

Lola Enekesno Instagram
Korsós Judit, akit Lola művésznevén ismernek leginkább / Fotó: Az énekesnő hivatalos Facebook-oldala

Helyette inkább a műsorvezetői szerepkört igyekszik elsajátítani.

Néhány évvel ezelőtt, 2017-ben az M2 Petőfi TV-n futó Én vagyok itt című műsorának egyik műsorvezetője lett. De vezette A Dal 2019 kísérőműsorát Forró Bencével a Dunán, majd 2019 augusztusa óta Lola kicsi konyhája címen saját főzőműsora fut az M2 Petőfi TV-n. 

2020. április 25-től a Szerencsejáték Zrt. Duna Televízión sugárzott szombati sorsolási műsorának, a SzerencseSzombatnak a műsorvezetője, ahol augusztus 15-ig a szülési szabadságon lévő Mák Katát helyettesítette, augusztus 22-én Kisó helyét vette át.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból