Lola Hardy-Williams koraszülöttként született egy ritka betegséggel, amely állandó megfigyelést igényelt.

Lola Hardy-Williams koraszülöttként született a VACTERL néven ismert betegséggel, ami azt jelenti, hogy nincs nyelőcsöve, és amint megszületett, életmentő műtétet kellett végezni rajta, írja a DailyStar.

Az állapot az egész testét érinti, és újszülöttként fennállt a veszélye annak, hogy Lola belefullad a gyomorsavba. A sebészek lyukat készítettek a nyakán, hogy kiürítsék a folyadékot, de bár a műtét megmentette Lola életét, ez azt jelenti, hogy a Rhyl-i lány gyötrelmes égési sérülésekkel néz szembe a saját gyomorsavától minden alkalommal, amikor lefekszik.

A megégés elkerülése érdekében Lolának egy speciális kórházi ágyban kell aludnia, ami 3750 fontba kerül, de mivel a megélhetési költségek emelkednek, és a helyi hatóságoktól nem áll rendelkezésre finanszírozás, szülei nem engedhették meg maguknak. 

Kénytelenek voltak rögtönözni, és felváltva keltek egész éjszaka, hogy gondoskodjanak róla – minden alkalommal attól tartottak, hogy Lola friss égési sérüléseket szenvedett.
Steve Evans, a Belief jótékonysági szervezet alapítója egy Facebook-oldalon találta meg Lolát és családját, ahol megosztta a kislány történetét. A szervezet végül megvette a családnak a kórházi ágyat, így a kislány végre biztonságban tud aludni.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet