Londonba péknek: 10+1. szülinapját ünnepli az SZ4P rockkal-vonóval

Exkluzív nagykoncertre készül vonósokkal és más meglepetésekkel, átdolgozott dalokkal az elmúlt 10+1 évből, csak egyszer. Az SZ4P rockkal-vonóval október 5-én kerül megrendezésre, a Premier Kultcaféban!

A zenekar alig egy hete új dallal jelentkezett, a Londonba péknek klipjét Tóth Evelin Judit agyalta ki, illetve rendezte, rögzítette és vágta is. A videó sztorija visszakanyarodik a zenekar tízéves Mézeskenyér című klipjéhez, így szép keretet ad a zenekar eddigi munkásságának ezen a kerek tizenegyes évfordulón, és természetesen ez is elhangzik majd október 5-én.

SZ4P – Londonba péknek

Hallgasd meg élőben február 9-én itt: https://www.facebook.com/events/345174832882757/ Rendező, operatőr: Tóth Evelin Judit Utómunka: Tóth Evelin Judit, Csór…

A rendhagyó alkalom ötlete, ahol teljesen újragondolva hangzanak el a dalok, közel egy éve pattant ki a srácok fejéből. Erről Csóré Zoltán, a zenekar frontember mesélt:

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Mivel a zenekarunk nagy részének klasszikus zenei háttere is van (Samu és Zsolti bőgős, Soma pedig csellózik), évek óta foglalkoztatott minket a gondolat, hogy egyszer csináljunk a dalainkból egy komolyabb hangszereléssel, vonósokkal megtámogatott koncertet. Bár imádjuk a négy akkordot és a gumipankot tolni, de meg szerettük volna mutatni, hogy kicsit más irányból megközelítve is tök jól tudnak működni a dalaink [/perfectpullquote]

– meséli Csóré Zoltán, a zenekar frontembere.

“Persze ez elég komoly meló volt, úgyhogy segítségül hívtuk Pistit, aki nagyon régi jó barátunk, és a Kassandrában Zsoltival amúgy is együtt zenél, illetve Álmost, akivel az előző zenekarunkban zenéltünk együtt, aki pedig elhozta magával Lacit is a Ratty Jazz Bandből. Már több mint fél éve folyik ez a munka, és sikerült egy önmagában is megálló, egyedi produkciót összehozni a srácokkal, szóval tényleg különleges lesz az október 5-i koncert” – tette hozzá.

19599016 10154902857107893 1167731543692170827 N
Sz4P Lemezírás Közepette / Fotó: A Zenekar Hivatalos Facebook-Oldala

A dalok áthangszerelésében segítségükre volt Nagy István (KASSANDRA, Péterfy Bori & Love Band, korábbi Esti Kornél-tag) és Iványi Álmos (Miserium) is. Ők is játszanak majd a koncerten. A zenekar 10 év gumipank című válogatáskazettával is készül, amin már a Londonba péknek is helyet kap.

Facebook-esemény: ITT

Időpont: 2018. október 5., 19 óra

Helyszín: Premier Kultcafé

Jegyár: Elővételben: 1.600 HUF, helyszínen: 2. 000 HUF

Jegyfoglalás: ITT

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból