Követem Közélet Magyar operaénekes is ott volt a hídon a londoni...

Magyar operaénekes is ott volt a hídon a londoni terrortámadás során

Promóció

Péntek délután újabb terrortámadás rázta meg a londoniakat, egy férfi késsel támadt a járókelőkre a London Bridge-en. Mint kiderült a Facebook-bejegyzéséből, Ágoston László operaénekes is az eset során ott tartózkodott.

Promóció
- Advertisement -

Ágoston László operaénekes, blogger is a London Bridge-en tartózkodott pénteken délután, amikor egy férfi késsel támadt a hídon sétáló járókelőkre – szúrta ki a Facebookon a Magyar Hang. A támadót előbb civilek próbálták megfékezni, majd lelőtték a rendőrök.

Járókelők a londoni késeléses terrortámadás során / Fotó: Getty Images

Az operaénekes azt írta a posztjában, hogy először csak azt látta, fut a tömeg, így futott ő is velük. “Nem volt kedvem kérdezősködni” – írta. Ágoston több emberrel együtt berohant egy irodaházba, amit aztán a biztonságiak rájuk is zártak nem sokkal később.

A bezárt épületben kezdenek el futni az emberek. A BEZÁRT épületben, ahol nincs hová… Valahogy egy lift elé kerülünk. Én úgy döntök, ha mindenki liftezik, nekem jó lesz a lépcsőház… keresek valami búvóhelyet. Ekkor hívom fel katona barátomat suttogva, tippekért

– írta bejegyzésében Ágoston László operaénekes.

Security Check Required

No Description

Hozzátette, minden ajtó zárva volt minden emeleten, síró női hang hallatszott körülötte. Később valaki bevitte egy irodába, és utánuk ment Ágoston. A bejegyzést követően 20 percig még mindig az irodában tartózkodott a magyar operaénekes, nem mert kimenni. Egy ismeretlen, fiatal gyermek is vele volt, akinek szerzett Legót. Egy későbbi bejegyzésében kiderült, a “kissrác látta a támadást, és azért volt nagyon megrémülve.”

Az egyelőre nem derült ki Ágoston poszjaiból, hogy végül kiengedték-e őket az irodaházból, de Neil Basu, a Scotland Yard terrorellenes ügyosztályának vezetője azt mondta nemrég, hogy a nyomozók folytatják a környék aprólékos átkutatását, és a nagy kiterjedésű lezárások várhatóan hosszabb ideig érvényben maradnak.

Sky News úgy tudja, hogy az egyik sérült meghalt.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3