Kirúgták a börtönre ítélt Lori Loughlint és férjét egy exkluzív klubból

Egy exkluzív klubból kirúgták a vesztegetés miatt börtönre váró Lori Loughlint és a férjét, Mossimo Gaunnullit.

Ahogy a lánya, ő sem jutott be

Lori Loughlin és divattervező férje, Mossimo Giannulli nem igazán számíthatnak a közösség támogatására, miután belekeveredtek az amerikai elit egyetemek körüli felvételi botrányba.

Lori Loughlin mossimo giannulli klub
Lori Loughlin és Mossimo Giannulli / Fotó: Getty Images

A People magazin arról ír, hogy a Bír-lak színésznője a férjével együtt lemondott a tagságáról a Bel Air Country Clubban, de nagyon feldúltak emiatt: úgy érezték, nem volt más választásuk, miután a vezetőség egyhangúlag megszavazta a tagságuk felfüggesztését.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Sok barátot vesztettek, mióta kirobbant az ügy. Az emberek elítélik, amit tettek[/perfectpullquote]

– mondta a People-nek nyilatkozó forrás, hozzátéve, hogy a házaspár nagyon kötődött egyébként a country clubhoz, a házuk is a klubhoz tartozó golfpályára néz.

Vesztegetés miatt börtönt kapott

Múlt hónapban derült ki, hogy a házaspár 500 ezer dollár kenőpénzt fizetett azért, hogy a lányuk bejusson egy elit egyetemre. Több szülővel együtt kapcsolták le őket, a botrányban a Született feleségekből ismert Felicity Huffman is érintett volt: ő 14 nap börtönt kapott, Loughlin két hónapra számíthat.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból