És majdnem el is bukta az összeget a connecticuti férfi. Charles Dudley minap kipakolta a pénztárcáját. Élete legjobb húzása volt.

A reddingi (Connecticut állam) férfinak ugyanis eszébe jutott, hogy jó ideje ott lapul a tárcában egy lottószelvény.A Powerball-cédulát még tavasszal vásárolta egy georgetowni benzinkúton, ahová azért tért be, hogy vegyen egy jégkrémet.A szelvényt május 2-án sorsolták ki, és Charles Dudley már aznap egymillió dollárt nyert (283 millió forint).

Eddig sosem hozta nyilvánosságra pénzügyi eredményeit a Chanel – mostanáig

A párizsi divatház 11%-kal növelte bevételeit a megelőző évhez képest. Éves árbevétele 9,6 milliárd dollárra rúg. Durva számadat. Főleg, ha figyelembe vesszük, hogy versenytársak, mint a Gucci, a Saint Laurent és voltaképpen az egész Kering-csoport, sem éppen kispályásak.

Most, hogy megtalálta a lottócédulát, ellenőrizte, és nem hitt a szemének.

“Újra és újra ellenőriztem. A számok stimmeltek. De még akkor sem tudtam elhinni, úgyhogy megnéztem azt is, hogy hol adták fel a nyertes szelvényt. És valóban: ott, ahol én vásároltam” – mesélte a díj átvételekor a  milliomos.

Huszonhárom nap választotta el a határidő lejártától, úgyhogy ha hetekkel később nézi át a tárcáját, elúszott volna a milliója.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

csuti kulcsar edina gwm

Csuti: Nekem nem jó, ha Edináék veszekszenek

Szabó András Csuti mondataiból arra lehet következtetni, hogy Kulcsár Edina és G.w.M kapcsolatában bőven akadnak mélypontok, viták és anyagi nehézségek is. Mindeközben az egykori házasok között béke és nyugalom honol.