És majdnem el is bukta az összeget a connecticuti férfi. Charles Dudley minap kipakolta a pénztárcáját. Élete legjobb húzása volt.

A reddingi (Connecticut állam) férfinak ugyanis eszébe jutott, hogy jó ideje ott lapul a tárcában egy lottószelvény.A Powerball-cédulát még tavasszal vásárolta egy georgetowni benzinkúton, ahová azért tért be, hogy vegyen egy jégkrémet.A szelvényt május 2-án sorsolták ki, és Charles Dudley már aznap egymillió dollárt nyert (283 millió forint).

Eddig sosem hozta nyilvánosságra pénzügyi eredményeit a Chanel – mostanáig

A párizsi divatház 11%-kal növelte bevételeit a megelőző évhez képest. Éves árbevétele 9,6 milliárd dollárra rúg. Durva számadat. Főleg, ha figyelembe vesszük, hogy versenytársak, mint a Gucci, a Saint Laurent és voltaképpen az egész Kering-csoport, sem éppen kispályásak.

Most, hogy megtalálta a lottócédulát, ellenőrizte, és nem hitt a szemének.

“Újra és újra ellenőriztem. A számok stimmeltek. De még akkor sem tudtam elhinni, úgyhogy megnéztem azt is, hogy hol adták fel a nyertes szelvényt. És valóban: ott, ahol én vásároltam” – mesélte a díj átvételekor a  milliomos.

Huszonhárom nap választotta el a határidő lejártától, úgyhogy ha hetekkel később nézi át a tárcáját, elúszott volna a milliója.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet