Egy brit nő pár hónappal az esküvő előtt hatalmas összeget nyert a lottón, majd nyolc évig eltitkolta azt a férje elől.

Egy nő névtelenül, a Redditen mesélte el történetét, amit a DailyStar szemlézett. Több mint 240 millió forintnak megfelelő összeget nyert a lottón nem sokkal az esküvőjük előtt, és mivel a férje “hajlamos olyan dolgokra költeni, amire nincs szükségük”, a nő egy szót sem szólt a nyereményről.

A nő felfogadott egy befektetési tanácsadót, nyitott egy új bankszámlát, és 8 év alatt szépen lassan megduplázta a nyereményt. A férj azonban meglátta a felesége telefonján az üzenetet a befektetési tanácsadótól arról, hogy az összeg elérte az 1 millió fontot (kb. 464,5 millió forint).

A férj teljesen ledöbbent, és mérges lett a feleségére, amiért titokban tartotta a nyereményt. Elmagyarázta neki, hogy mi történt, és hogy a barátai és családtagjai sem tudnak a pénzről. 

A férfi pár napig egy barátjánál aludt, hogy “kiszellőztesse a fejét”, majd lenyugodott, és hazament. Beismerte, hogy butaságokra költötte volna a nyereményt, és megegyeztek, hogy csak vészhelyzet esetén vagy előre megbeszélt dolgokra költik a pénzt.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet