Mint ahogyan az Edinburgh News beszámolt, irdatlan mennyiségű férfi jelentkezett a lottónyertes nő hirdetésére, hogy valaki hajlandó járni Jane Park skót lánnyal.

Hirdetés

Mi is beszámoltunk róla, hogy Jane Park kiábrándult az általánosnak mondható pasizásból. Emiatt inkább a lottónyereményét felhasználva, felad egy úgynevezett hirdetést: ki az a férfi, aki hajlandó járni vele.

A lottónyertes nő 22 milliót fizet annak, aki hajlandó járni vele

A 23 éves edinburgh-i Jane Park minden idők legfiatalabb lottónyertese. A trollkodásának köszönhetően folyamatos résztvevője a médiának, gyakorta róla szólnak a hírek. Amikor megnyerte a lottót, akkor be akarta perelni a lottótársaságát, mert hagyták nyerni 17 éves létére. Ezt követően, a tetejébe egy újabb szerencsejátékon is nyert.

Jane Park attól tart, hogy sokan csak a vagyona miatt állna szóba vele, emiatt nyílt lapokkal játszik. A szerencsés férfi fix fizetést, évi 22 millió forintot kapna a randizgatásért.

Jane Park hirdetésére több mint tízezren jelentkeztek eddig / Fotó: Loan Pride

Az események előrehaladtával egy weboldal is készült, amelyre a jelentkezéseket lehet beadni. 

Throwback to ocean b 😝

6,512 Likes, 234 Comments – Jane Park (@janeparkx) on Instagram: “Throwback to ocean b 😝”

A lottónyertes skót lány 24 óra alatt több mint tízezer üzenetet kapott. Ha valakit érdekel a felhívás, akkor ezen a linken találja. A kitöltés során a neved, a korod, e-mail címed, közösségi médiás elérhetőséged kell megadni. De a legfontosabb, amiről számot kell adnod írásban: miért érdemes téged választani Jane Park lottónyertesnek.

Hirdetés