Nézem Színház Újra Magyarországra jön Louis C. K., akit a magyar...

Újra Magyarországra jön Louis C. K., akit a magyar stand-up-közösség egyenesen csodál

Promóció

Louis C. K. magyar származású ír humorista újra Budapesten lép fel. 

Promóció
- Advertisement -

Korábban, 3 évvel ezelőtt lépett fel Louis C. K. Magyarországon, szintén Budapesten. Ezúttal december 3-án érkezik, a Budapesti Kongresszusi Központba.

Louis C. K humorista / Fotó: Dennis van Tine / Uppa / Zuna Press / TNS

A műsor ideje alatt a teremben semmilyen okoseszközt vagy kamerát nem használhatnak majd a nézők, ezeket a beengedéskor egy speciális tasakba teszik, amelyet csak a kilépéskor nyitnak ki.

Azt a vendéget, aki mégis használná eszközét az előadás tartama alatt, azonnal kivezetik a teremből

– figyelmeztetnek a szervezők. A szabályok pontos információiról ezen a linken olvashatsz.

Adam Fields: “Szórakoztat, hogy bizonyos embereket megbotránkoztat a stílusom”

ContextUs: Amikor rád kerestem a közösségi oldalakon, meglepődve tapasztaltam, hogy Facebookon kevesebb mint száz követőd van, YouTube-on pedig mindössze egy feliratkozót mutat a számláló. Mindez telt házas fellépések mellett. Mi az oka annak, hogy nem fordítasz nagyobb figyelmet a social media felületeid karbantartására? Én humorista vagyok, nem pedig marketinges.

A legutóbbi, 2016-os fellépésén az egész stand-up-közösség elájult Louis C. K. műsora láttán, emlékezetett az Index.

Én szeretem a pszichopatákat – Hunter S. Thompsontól Heisenbergig –, örülök, hogy egynek végre humorérzéke is van.  És letaglóz a meglepetés erejével. Vársz a színpadra egy kinyúlt, fekete pólós leseszarom faszit, és kijön Louis C.K. öltönyben, és örül, hogy itt van, miközben minden mondata úgy üt, hogy te is azt gondolod, de ha kimondanád, akkor az összes családi kerti partyról kitiltanának, ami nagyon fájdalmas, ha a családod hatalmas kerti party hagyományokkal rendelkezik. És úgy jössz el az estről, hogy kapja be a családod, meg a kerti party, meg amúgy is, milyen kisváros az, ahol a kerti party az egyetlen programlehetőség, és mennyire kisváros az, amelyiknek 2008-ig saját pedofilja sem volt, és a szomszéd település pedofilja kellett átjárjon szerdánként, szívességből

– mondta a Szomszédnéni produkciós irodától Bálint Ferenc.

Tálalási tippek a #metoo-hoz – Mert nem mindegy: iszogató pár vagy két részeg állat

2017 őszén hatalmas botrányt kavart egy Harvey Weinsteinről szóló cikk, amit a New York Times közölt. Mint kiderült, a Good Will Hunting, a Ponyvaregény és többek között a Szerelmes Shakespeare producere éveken át szexuálisan zaklatott színésznőket, majd különböző módokon el is hallgattatta vagy megfenyegette őket.

Azonban jött a metoo-mozgalom, amely őt is bedarálta.

Mint ismert, öt nő állítiotta, hogy a jelenlétükben maszturbált. C. K. később közleményt adott ki, amelyben elismerte, hogy igazak a vádak.

Ennek hatására az akkor készülő filmje nem került a mozikba.

Louis C.K. – Of course, But Maybe [Magyar felirat]

Már nem is vesződök azzal, hogy egyes videósok videóihoz mellékeljek magyar feliratot, mert mint AVGN-nél, Dunkeynál és másnál, a hazai youtube közösség baszik bármilyen feliratra akár ránézni is, így kárba veszik a munkám. Szóval dühítő, hogy hamarabb születik valaminek koreai, kínai, tadzsik és akármilyen felirata, mert mindenhol máshol jobban működik a feliratozó rendszer.

Ezt követően visszavonult, de sokak őszinte megdöbbenésére visszatért fél évvel később. Nem véletlen, hogy a hivatalos esemény leírásában is megjelent a szerzői jogi nyilatkozat, ami alapján úgy tűnik, hogy a humorista védeni szeretné magát a későbbi ügyek elkerülése érdekében.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3