Követem Design Dokumentumfilm készülhet a Louis Vuitton-modell nemváltásáról

Dokumentumfilm készülhet a Louis Vuitton-modell nemváltásáról

Promóció

Dokumentumfilm készülhet a transzmodell, Krow hároméves átalakulásáról tinilányból párizsi férfi modellé, írja a Dazeddigital.

Promóció
- Advertisement -

Louis Vuitton SS19 bemutatóján futurisztikus, férfias darabokkal, de elsősorban lenyűgöző szereposztással találkozhattunk. A divatház oszlopos tagjai mellett rengeteg új arcot vonultattak fel, akik inkább a szépség androgün oldalát képviselték.

A Louis Vuitton 2019 tavaszi-nyári kollekciója elmossa a nemek közti határokat

Nicolas Ghesquière a Louvre-ban mutatta be a Loius Vuitton legújabb kollekcióját. A divatshow egy világos, félig átlátszó, megvilágított, alagútszerű sétányon zajlott Párizs leghíresebb múzeumának hátsó udvarán . 1,306 Likes, 4 Comments – 한혜연 Han Heayoun (@hhy6588) on Instagram: “Exquisite looks☆☆☆☆☆ #인생뭐있어 #2019ss #parisfashionweek2019 #pfw #style #louisvuitton @louisvuitton…”

Ez volt az első bemutató, amiben a kanadai születésű Krow részt vett nemváltása óta.

Egy ilyen lehetőség egy alulreprezentált közösségnek hihetetlen és megmutatja, mekkora utat tett meg a világ

–  nyilatkozta a Dazeddigitalnak a Louis Vuitton-show idején.

Krow’s TRANSformation Kickstarter Plea video

Here is a message directly from Krow, asking for your help to complete our documentary, “Krow’s TRANSformation”. “Follow Krow’s 3-year transformation from teen ‘female’ model to his authentic male self…with hopes of becoming an androgynous male model, in Paris!” SYNOPSIS: “Never comfortable with “her” body or given name, Kayanna knew since childhood he was meant to be a boy.

Krow történetét a nemváltásról most egy dokumentumfilm mutathatja be Krow TRANSZformációja címmel. A filmet Gina Hole Lazarowich rendezte, Krow teljes, három évig tartó időszakát kíséri végig, mialatt kanadai tini modell lányból a LV bemutatóján debütáló férfivé vált.

A modell beszélgetéseit is láthatjuk édesanyjával az identitásának felvállalásának nehézségeiről. Emellett pedig Krow ismeretségi körében élő transzneműek történeteit is megismerhetjük.

Aaron Philip, a fekete, tolókocsis, fiatal transznemű nő divattörténelmet írt

A 17 éves Aaron Philipnek nem éppen a legkönnyebb sors jutott. Agyvérzéssel született, ami kihatással van a motoros funkciókra, és gyakran kényszeríti a beteget tolószékbe. A családnak most már szerencsére van egy lakása Bronx-ban, 7 évvel ezelőtt azonban hajléktalanszállóba kényszerültek 2 évre. A drága orvosi számlák következtében ugyanis szűkös anyagi helyzetbe kerültek.

A dokumentumfilm létrejöttére egyelőre várni kell, a trailerben arra kérik az érdeklődőket, támogassák a projektet Kickstarteren. A dokumentumfilm híreiről pedig az alkotás Instagram-oldalán lehet tájékozódni.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3