Ha elég szerencsés vagy, a Louvre piramisában aludhatsz és Mona Lisával vacsizhatsz

Contextus

Contextus

A képzőművészet szerelmeseinek igazi lottónyeremény a Louvre és az Airbnb közös játéka. A szerencsés pár egy estét tölthet Mona Lisa mellett és a Louvre piramisban alhat.

Azt ígéri az Airbnb, hogy úgy fedezheti fel a szerencsés pár a Louvre-t, ahogy eddig még soha. Mint írja, egészen meglepő élményprogramot kínál a legendás múzeum 30. születésnapja alkalmából.

Az Airbnb és a legendás múzeum közös játékán a szerencsés Mona Lisa mellett vacsizhat / Fotó: Julian Abrams / Airbnb

Az Airbnb és a patinás múzeum közös játékán megadja azt a lehetőséget egy párnak, hogy egyetlen éjszakát eltölthessen a piramis alatt. De itt nem áll meg a varázslat, írja a CNN! Exkluzív látogatások és koncertek várják őket!

Videón, ahogy szétverik a turisták a Louvre előtti remekművet

A fiatal street artist ötlete nyomán 400 önkéntes készített egy műalkotást a Louvre előtt 5 nap alatt. Összesen 2 ezer papírcsíkból álló nyomatot fektettek le a Louvre üvegpiramisa köré, amely bizonyos szögből nézve optikai csalódást teremt a piramis köré. A fekete-fehér kép azt az érzetet keltette, mintha a piramis a föld alól, egy kőfejtő mélyéből emelkedne ki.

Április 30-án az I.M. Pei kínai származású amerikai Pritzker-díjas építész által tervezett piramis alatt egy kisebbet építettek fel: ott aludhattok.

Még egy hetetek van arra, hogy megválaszoljátok azt a kérdést, miért ti lennétek Mona Lisa legtökéletesebb vendégei.

A piramisban aludhatsz / Fotó: Julian Abrams / Airbnb

A vacsora és a nem mindnenapi hálószoba mellett III. Napóleon fényűző lakosztályaiban akusztikus koncertek várnak.

Kezdőlap > Design > BRÉKING > Nézem>Képzőművészet > Nézem > Ha elég szerencsés vagy, a Louvre piramisában aludhatsz és Mona Lisával vacsizhatsz
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: pinterest

A szerk. ajánlása

A hónap legnépszerűbb cikkei

Top sztorik a rovatból