A jó, a rossz és a neo-ipmresszionista: egy rajongó kiakasztotta a Louvre-ba Lorde legújabb albumát

Hallottunk már döbbenetes sztorikat arról, hogy rajongók mit meg nem tesznek piedesztálra emelt kedvenceikről, de mindent túlszárnyalt a lány, aki kiakasztotta Lorde albumát a Louvre múzeumba.

Lorde Melodrama albuma művészi alkotássá vált, még ha csak egy pillanatra is. 

Egy mestermű az őt megillető helyen. Elvittem egy téren és időn átívelő utazásra az reneszánsztól a modern művészetekig. 

Írta Nina Richard egy Twitter bejegyzésben. Richard rögtön ezután közelebbről is megismerkedett a múzeum biztonsági rendszerével, mert az őrök szinte azonnal észrevették és üldözni kezdték. Az ötletet a Melodrama albumon található Louvre c. szám adta, ami kétség kívül az egyik legsikeresebb trekk a fiatal énekesnő kiadványáról. 

No Title

Hey @lorde , I hung Melodrama in the Louvre !A masterpiece surrounded by others – l took it on a journey through time and space, from Antiquity, passing by Renaissance, to Modern Times.(I had to do it very quickly cause security started to watch me and hunt down on me lol) pic.twitter.com/PlOZOqoA9l

Maga a borító egy brooklyni művész, Sam McKinniss keze munkáját dicséri. Egy Voguenak adott interjúban McKinniss kifejtette, hogy a festmény egy olyan tinédzserkori állapotot hivatott el ábrázolni, amikor az ember tele van vágyakkal és ábrándokkal a jövője felé, és tulajdonképpen a nyughatatlanság és a fiatalság sokszínűsége jelenik meg a képen ami olyan érzés, mintha szuper erőnk lenne.

/ Fotó: Pitchfork

A zenész korábban az utóbbi két vad évének dedikálta az albumát, az egyedüllétnek, és minden velejárójának. 

A szerk. ajánlása

Címlapról

A hónap legnépszerűbb cikkei

Top sztorik a rovatból