LSD – Kedves szürrealitásba ágyazott szupergroup született Sia, Diplo és Labrinth kollabjából

Az LSD betűsorozat, úgy tűnik, új értelmet nyer majd a zeneiparban. Három slágerlista-bajnok előadó – Sia, Diploés Labrinth – úgy döntöttek, hogy frissen izzított kollaborációjuk elnevezését neveik kezdőbetűiből alkotják meg. Második single-jük, az Audio május 10-én jelent meg, és egyfajta himnusz a zenében rejlő erőről.

És arról, hogy például ők milyen sokat tudnak ebből töltekezni. Illetve, ahogy a zárósor költői túlzással sejteti, talán nem is tudnának nélküle élni.

Sia Labrinth Diplo
Sia, Diplo és Labrinth közös kollabban / Fotó: NME

Az elnevezéshez tökéletesen passzoló, pszichedelikus hangulatot árasztó videoklipben a való világ Los Angeles-e keveredik a színes animációval. Maga Diplo és Labrinth is feltűnik benne, Sia pedig a tőle megszokott titokzatosság mentén ezúttal egy léggömb formájában ölt testet. A kisfilmet Ernest Desumbila rendezte.

LSD – Audio (Official Video) ft. Sia, Diplo, Labrinth

Labrinth, Sia & Diplo present LSD – Audio (Official Video) Stream LSD’s Audio: http://smarturl.it/LSD-Audio Spotify: http://smarturl.it/LSD-Audio/Spotify iTu…

Az Audio az LSD debüt trackjét, a Genius-t követi a sorban, melyet május 3-án hoztak napvilágra egy hasonlóan színpompás videó kíséretében. „Úgy hangzik, ahogy elképzelnéd – nagyszabású, random, csodálatos popzene a világűrből.” – nyilatkozta Diplo a dalról, a közreműködőket pedig a címhez illően „zsenikként” emlegette. A szupergroup a hírek szerint egy stúdióalbumon dolgozik, de címről és megjelenési dátumról egyelőre nem érkeztek információk.

Sia egyébként már dolgozott együtt mindegyik LSD bandataggal. Legutóbb például Labrinth-tal a Wonder Woman c. film egyik betétdalán, a To Be Human c. szerzeményen. Diplo-val pedig Az éhezők viadala: Futótűz filmzenéjében felbukkanóElastic Heart eredeti verziójában működtek együtt.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból