A Bones & All (Csontok meg minden) filmes adaptációjának különös pikantériát ad a Szólíts a neveden másik sztárjának, Armie Hammernek nemrég kirobbant botránya. A sikerpáros, Timothée Chalamet és Luca Guadagnino újra együtt dolgozhat ezen a projekten.

Timothée Chalamet és Luca Guadagnino már tárgyalási fázisban tartanak

Ki tudja, vajon Armie Hammer botránya inspirálta-e Luca Guadagnino rendezőt és Timothée Chalamet színészt (mindeketten a Szólíts a neveden filmmel lettek ismertek), hogy megfilmesítsék Camille DeAngelis 2015-ben megjelent, azonos című regényét, a Bones & Allt (Csontok meg minden).

Timothée Chalamet Luca Guadagnino Boness All
Timothée Chalamet És Luca Guadagnino / Fotó: Wikimedia Commons, Davit Giorgadze

A hírek szerint ugyanis a rendező és a színész már tárgyalnak legújabb közös projektjükről, egy horrorfilmről, amelynek témája a kannibalizmus, írja a Dazed.

Kapcsolódó cikk

A film alapjául szolgáló regény egy 16 éves lányról, Marenről szól, aki nem képes féken tartani emberevő ösztönét, ha valaki nagyon epedezik utána. Maren felkeresi apját, akitől azt reméli, hogy segítségével rájöhet, miért is viselkedik így. 

Az Elveszve az űrben című sorozat főszereplője, Taylor Russell is bekerülhet a szereplőgárdába. Az a David Kajganich írta a forgatókönyvet, akivel Guadagnino már a Vakító napfényben (2015) és a Sóhajok (2018) című filmjeiben is dolgozott.

Hátborzongató üzenetek

Az adaptáció történetét tekintve talán nincs semmi közös a Hammerrel kapcsolatosan felmerült vádakkal, miszerint egy korábbi partnerének írt állítólagos üzeneteiben a színész kannibál vágyait közli a nővel, mégis furcsán hat az időzítés. Bár a színész cáfolta az őt ért vádakat, a volt barátnő egy interjúban részletesen beszámolt kapcsolatukról, amelyet a színész kannibálfantáziái domináltak. Ugyan a nő nem tudta bizonyítani, hogy valóban Hammer írta neki az üzeneteket, véleménye szerint a színész megszállott, és több alkalommal is komoly veszélybe sodorta. Elmondása szerint a kapcsolat után poszttraumás stressz szindrómában szenvedett.

Armie Hammer Exits 'Shotgun Wedding' Following Disturbing Social Media Allegations | THR News

Armie Hammer has departed 'Shotgun Wedding', an upcoming Lionsgate action-comedy starring Jennifer Lopez. Hammer's exit comes after disturbing comments attri...

Hammer a „hamis és gonosz online támadásokra” nem reagált, viszont otthagyta készülő romantikus vígjáték, a Shotgun Weddingnek stábját.

Nem tudom most nyugodt lelkiismerettel magára hagyni a gyermekeimet négy hónapra egy dominikai forgatás kedvéért

– indokolta távolmaradását Hammer közleményében. Kérdés az is, mi lesz a Szólíts a neveden folytatásával, főleg, hogy Guadagnino a Legyek urát is szeretné megfilmesíteni.

Kapcsolódó cikk

Chalamet-t már nagyon szeretnénk látni a The French Dispatch című Wes Anderson-moziban, majd pedig Bob Dylan szerepében, a Dűne főszereplőjeként, valamint kíváncsian várjuk, elnyeri-e a fiatal Willy Wonka szerepét.  

Armie Hammer ügyéről a 444 publikált részletes cikket a 18 év feletti olvasók számára néhány napja.  

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet