Arra kérte az iskolát egy brit szülő, hogy engedjék el a gyereket 15 perccel hamarabb, miután ennek nem tudtak eleget tenni, bejelentette a rendőrségen, hogy elrabolták a gyerekét.

Tizenöt perc miatt jelentette az iskolát emberrablásért

A Mirror szerint az iskola azt állította, a brit anyuka, Lucy England már korábban is agresszív, toxikus viselkedéséről volt híres, de a mostani húzása verte ki igazán a biztosítékot.

Egy rokon kérte meg az iskolát, hogy a szokásos három óra helyett háromnegyed háromkor mehessenek el Lucy England gyerekéért. Amikor az anyuka megérkezett az intézményhez a korai időpontban, közölték vele, hogy nem hagyták jóvá a kérést, így a gyermeket csak a szokásos időben, a többiekkel együtt tudják elengedni.

Az anyuka ellen eljárás indult

England ekkor hívta a rendőröket, és bejelentette, hogy elrabolták a gyerekét, egy rendőr ki is érkezett a helyszínre. Miután kiderült, mi történt, eljárást indítottak az anyuka ellen.

Ezt követően nem sokkal a nő az iskola gazdasági vezetőjét és családját zaklatta, amikor meglátta bevásárlás közben.

A bíróság 9 hónap letöltendő börtönre ítélte a nőt, a büntetés végrehajtását azonban 18 hónapra felfüggesztette, illetve eltiltották a gazdasági vezetőtől.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet