Lukács Miki egóját egyáltalán nem sértette, hogy egyéves kislányával ő maradt otthon, és felesége, Peller Anna ment vissza dolgozni.

Lukács MikiReggeliben beszélt az apaságról, és elárulta, miért döntöttek úgy Peller Annával, hogy az apuka marad otthon közös kislányukkal, írja24.hu.

Egyáltalán nem volt fájó az egómnak. Nálunk organikusan alakult így, hiszen Anna volt egyesztendős koráig otthon Annabellával.

“Nekem pedig annyira borzasztóan kellemetlenül, lidércesen rossz munkahelyem volt akkor, az MTVÁ-ban dolgoztam a kereskedelmi osztályon, hogy gyakorlatilag nekem ez egy öröm volt” – magyarázta. Úgy gondolja, az apáknak tisztában kell lenniük a gyerekük, a párjuk, valamint a saját igényeikkel, és ezt a hármat kell közös nevezőre hozni.

Az apává válás szerintem nem akkor kezdődik, amikor a hímivarsejt megtermékenyíti a petesejtet – bár biológiai értelemben akkor leszünk apák –, hanem akkor, amikor segítünk a barátnőnknek, feleségünknek, csajunknak például már áldott állapotban.

“Amikor odavisszük a karamellás italt később, hogy legyen teje, amikor a kicsi csak ránk szorul és igényei vannak, de nem tudja még elmondani, ott van előttünk, bepelenkázzuk, segítjük különböző időszakokban” – tette hozzá.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet