A luxusotthon a kutyáknak sem álom többé

A Pijuán-házaspár tervezésében készülő luxus kutyaotthonok akár több ezer dollárba is kerülhetnek, írja a DesignTaxi.

A kutyabarátok igyekeznek folyamatosan kényeztetni kedvenceiket drága eledelekkel, játékokkal és fekhelyekkel. A Pijuán Design Workshop még magasabb szintre emeli az ebkényeztetés fogalmát, a múlt századi farmokat idéző luxus kutyaólakkal.

woof ranch2
A luxusotthon a kutyáknak sem álom többé / Fotó: Pijuan Design Workshop

Alejandro és Sara Pijuán dizájner házaspár alkotta meg a múlt századi építészeti stílusokra vonatkozó szaktudásukkal és kutyaszeretetükkel kombinált ebkúriákat.

Nem ez az első alkalom, hogy a pár a szőrös kedvenceknek alkottak lakhelyet. 2012-ben már készítettek olyan kutyaólat, amellyel díjat is nyertek.

Ezután úgy döntöttek, hogy sorozatgyártásban értékesítik a díjnyertes kutyuskuckókat.

Eladó a Manson-kúria, amely egykor brutális gyilkosság színhelye volt

Charles Manson nevét az egész Egyesült Államok megtanulta, miután brutális módon meggyilkolta Roman Polanski állapotos feleségét, Sharon Tate-et, valamint mindazokat, akik a végzetes éjszakán még vele voltak a házban. Követői pedig egy nappal később megölték Leno LaBianca-t, aki zöldségesboltot vezetett, valamint feleségét, Rosemary-t. A legijesztőbb, hogy őket egyáltalán nem övezte hírnév vagy csillogás, hétköznapi amerikai pár voltak.

A luxusfarm első modellje még 2015-ben készült el, ekkor alapították meg a vállalkozásukat is. Legutóbbi alkotásuk a kutyafarm, amelynek minden egyes darabja egyedi, kézműves termék. Sara Pijuán elárulta, hogy miden egyes kutyaház elkészítése 6-8 hetet vesz igénybe, mivel férje színvak ezért a színek kiválasztásának feladata is rá hárul. Idén, 2019-ben Etsy Desing-díjat kaptak munkásságukért.

woof ranch
A díjnyertes woof ranch/ Fotó: Pijuan Design Workshop

A kutyafarmokat természetesen a vásárlók igényeinek megfelelően tetszőlegesen formálják át. A megrendelők kiválaszthatják a kutyának legmegfelelőbb méretű lakhelyet is, hogy a lehető legjobbat tudják biztosítani négylábú kedvenceiknek.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból