Luz Raquel Padilla belehalt sérüléseibe, miután július 16-án a mexikói Zapopanban, Jalisco államban egy csoport rátámadt, akik alkohollal leöntötték és felgyújtották.

Egy súlyosan autista gyermek édesanyja rendőri védelemért könyörgött néhány nappal azelőtt, hogy alkohollal leöntötte és felgyújtotta egy csoport, amelynek élén állítólag exe volt, írja a DailyStar.

A jelentések szerint a támadás akár a beteg kisfia által okozott zaj miatt történhetett. Más jelentések azt sugallták, hogy az anya összeveszett szomszédaival a hangos zene miatt, amely zavarta a fiát.
A kismama többször kapott halálos fenyegetést, és néhány nappal azelőtt, hogy hidegvérű gyilkosai megtámadták, egy figyelmeztetést fújtak ki lakóházának közös falára. „Élve foglak elégetni” – olvasható spanyolul a hidegrázó fenyegetésben, de ennek ellenére a hatóságok nem tettek semmit.
A hatóságok úgy ítélték meg, hogy a “harmadik felek fenyegetései” nem elegendőek ahhoz, hogy Luz bekerüljön egy speciális védelmi programba. A „Meg fogsz halni machorra (kisfiú)” és a „Meg fogsz halni Luz” is felkerült a falakra, és az érintett anyuka a közösségi médiában is megosztotta a fenyegetéseket. Az Excelsior mexikói újság közösségi oldalakra hivatkozott, amikor arról számoltak be, hogy Luz fő támadója a volt élettársa volt, aki szintén meghalt a támadásban.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet