A Hatodik érzék című filmmel világhírűvé vált rendező M. Night Shyamalan két thriller készítését is tervezi, írja a Joblo.

Az Üveg és a Sebezhetetlen rendezője, M. Night Shyamalan nem áll le, egyszerre két történet előkészítésén is dolgozik az Universal Pictures számára. Az alkotások bemutatóját már ki is tűzte a stúdió 2021 februárjára és 2023 elejére.

M. Night Shyalaman Glass
M. Night Shyamlan Ismét Rendezni Fog / Fotó: Cnbc

M. Night Shyamalan folytatja az izgalmas és nagyon eredeti történetek megalkotását, amelyek a világszerte székekhez szögezik majd a nézőket. Nincs még egy hozzá fogható alkotó, Ő a filmkészítés mestere, aki mindig teljes erőbedobással dolgozik. Büszkék vagyunk arra, hogy következő két hihetetlen projektjéhez is az Universalt választotta” – nyilatkozta a filmstúdió elnöke.

Üveg (16E) – hivatalos szinkronizált előzetes #2

Most megtudja a világ, mire vagyunk képesek. M. Night Shyamalan, A sebezhetetlen és a Széttörve író-rendezőjének új filmje 2019 januárjától a mozikban! Web: …

A készülő alkotások történetéről maga Shyamalan sem árult el többet, de méltatta az Universal Studiot, hogy teret enged az eredeti filmötletek megvalósításának. A rendező legutóbbi filmje az Üveg című thriller a Sebezhetetlen és a Széttörve című filmek által megalkotott Shyamalan-univerzum legújabb darabja volt. A filmben visszatért Bruce Willis, mint David Dunn, aki végre leszámol a többszörös személyiséggel „megáldott” pszichopatával, akit James McAvoy alakított.

James McAvoy elárverezi az Oscaron aláíratott ingét

A színész adta át a legjobb hangkeverés és legjobb hangvágás díjait az idei Oscar-átadón. Ezután a Vanity Fair Oscar-partijára is hivatalos volt, itt kérte meg Hollywood nagyjait, hogy dobják fel fehér ingjét egy-egy szignóval. Az este végére több, mint 20 sztár aláírását gyűjtötte össze.

Az IMDb szerint a munkamániás Shyamalan a Labor of Love című misztikus drámán dolgozik jelenleg.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet