Nézem Film M. Night Shyamalan nem hagy fel a rémisztgetéssel, két...

M. Night Shyamalan nem hagy fel a rémisztgetéssel, két thrillert készít az elkövetkező években

Promóció

A Hatodik érzék című filmmel világhírűvé vált rendező M. Night Shyamalan két thriller készítését is tervezi, írja a Joblo.

Promóció
- Advertisement -

Az Üveg és a Sebezhetetlen rendezője, M. Night Shyamalan nem áll le, egyszerre két történet előkészítésén is dolgozik az Universal Pictures számára. Az alkotások bemutatóját már ki is tűzte a stúdió 2021 februárjára és 2023 elejére.

M. Night Shyamlan ismét rendezni fog / Fotó: CNBC

M. Night Shyamalan folytatja az izgalmas és nagyon eredeti történetek megalkotását, amelyek a világszerte székekhez szögezik majd a nézőket. Nincs még egy hozzá fogható alkotó, Ő a filmkészítés mestere, aki mindig teljes erőbedobással dolgozik. Büszkék vagyunk arra, hogy következő két hihetetlen projektjéhez is az Universalt választotta” – nyilatkozta a filmstúdió elnöke.

Üveg (16E) – hivatalos szinkronizált előzetes #2

Most megtudja a világ, mire vagyunk képesek. M. Night Shyamalan, A sebezhetetlen és a Széttörve író-rendezőjének új filmje 2019 januárjától a mozikban! Web: http://www.forumhungary.hu/uveg/ Facebook: https://www.facebook.com/FilmKockak/ Instagram: https://www.instagram.com/film.kockak/ #ÜvegFilm

A készülő alkotások történetéről maga Shyamalan sem árult el többet, de méltatta az Universal Studiot, hogy teret enged az eredeti filmötletek megvalósításának. A rendező legutóbbi filmje az Üveg című thriller a Sebezhetetlen és a Széttörve című filmek által megalkotott Shyamalan-univerzum legújabb darabja volt. A filmben visszatért Bruce Willis, mint David Dunn, aki végre leszámol a többszörös személyiséggel „megáldott” pszichopatával, akit James McAvoy alakított.

James McAvoy elárverezi az Oscaron aláíratott ingét

A színész adta át a legjobb hangkeverés és legjobb hangvágás díjait az idei Oscar-átadón. Ezután a Vanity Fair Oscar-partijára is hivatalos volt, itt kérte meg Hollywood nagyjait, hogy dobják fel fehér ingjét egy-egy szignóval. Az este végére több, mint 20 sztár aláírását gyűjtötte össze.

Az IMDb szerint a munkamániás Shyamalan a Labor of Love című misztikus drámán dolgozik jelenleg.

Promóció
ForrásJoblo
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3