Macaulay Culkin csatlakozik az Amerikai Horror Story szereplőgárdájához

A népszerű horrorsorozat, az Amerikai Horror Story új sztárszereplővel bővül a következő évadban: Macaulay Culkinnal.

A 2011-ben indult, Amerikai Horror Story-sorozat a tizedik évadjához érkezett. A készítők már korábban megerősítették, hogy az Amerikai Horror Story: 1984ból kimaradt kedvencek, Sarah Paulson és Evan Peters visszatérnek az új szériában. Mellettük egy újabb sztár is csatlakozik a szereplőgárdához, Macaulay Culkin személyében, írja a Dazed.

Macaulay Culkin Amerikai Horror Story
Macaulay Culkin Csatlakozik Az Ahs Csapatához / Fotó: Hulu

A sorozat kreátora, Ryan Murphy az Instagramon tette közzé, miszerint a Reszkessetek, betörők! sztárja szerepelni fog a horrorszériában. Culkin mellett a sorozat korábbi népszerű szereplői is visszatérnek a 10. évad stábjához, többek között Kathy Bates, Leslie Grossman, Finn Wittrock, Lily Rabe, Billie Lourd is.

#AHSSeason10

No Description

Murphy elárulta azt is, hogy azért is trombitálták össze a sorozat korábbi sztárjait, mert valószínűleg ez lesz az Amerikai Horrror Story befejező évadja, ezzel ellentmond, hogy a széria megújul további három felvonással.

Jessica Lange nem akar többet szerepelni az Amerikai Horror Story-ban

A Ryan Murphy alkotta horrorantológia a kilencedik évadjához érkezett, amely ezúttal a nyolcvanas évek hangulatát és sorozatgyilkosokról szóló horrorjait idézi. A 2011-ben indult sorozat sztárja Jessica Lange volt, aki az első évadban nyújtott alakításért Golden Globe-díjat kapott a legjobb mellékszereplő kategóriában. A sorozat egy csapásra lett sikeres, mind szakmailag, mind nézettség szempontjából.

Az új információk mellett, Murphy egyelőre nem árulta el a tizedik etap címét, és a témájával kapcsoltban sem fedett fel információkat.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból