Rosszul sült el a pár összeköltözése, miután a barátnő utcára tette a férfi macskáját. A lánynak egy hónapja van kiköltözni.

A lány sosem jött ki túl jól a macskával

A Redditen mesélte el egy férfi a történetét, amiről a 24.hu is írt. A kérdező azt akarta megtudni, hiba volt-e, hogy szakított barátnőjével és azt követelte, a hónap végéig költözzön ki lakásából, miután az kidobta a macskáját.

A férfi két éve volt együtt barátnőjével, és már korábban is egyértelmű volt, hogy a lány nincs oda a hároméves macskáért. Úgy gondolták, azért ez nem lesz nagy probléma, és a barátnő beköltözött hozzá.

Az állat meg is halhatott volna, úgyhogy a férfi nem engedett

Azután a cica egyszerűen eltűnt, ami elég szokatlan egy lakásban élő állat esetében. Pár óra múlva pedig a férfi egyik barátja találta meg az utcán pár sarokkal arrébb. A férfi kérdőre vonta a barátnőjét, aki bevallotta, ő tette utcára a macskát.
A posztoló nagyon dühös lett, és közölte a lánnyal, nem volt joga ezt tenni, és a hónap végéig adott neki időt, hogy kiköltözzön. A nő hiába mondta, nincs hova mennie, a férfi nem engedett, mivel a macska meg is halhatott volna, és nem szeretné, hogy újra hasonló dolog történjen.
A barátai szerint túl kemény volt párjával, de a kommentelők többsége egyetértett abban, hogy a férfinek volt igaza. Kiemelték, hogy a macska volt ott először, és a lány még örülhet, hogy egyáltalán a hónap végéig maradhatott.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet