Új előadásokkal bővül a SzínpadON, a Madách Színház online teátruma januárban.

Online előadások mindenekfelett

Pályacsúcs címmel indul új sorozat, amelynek január 15-én Tompos Kátya és Szemenyei János, január 17-én Oroszlán Szonja és Balla Eszter lesz a vendége. A sorozat házigazdája Kadarkai Endre – közölte a színház kedden az MTI-vel.

Madach Szinhaz Online Szinhaz
/ Fotó: Voilamode


Január 21-én és 22-én újra látható lesz az Örökké fogd a kezem! című előadás Nagy-Kálózy Eszterrel és Rudolf Péterrel, Szirtes Tamás rendezésében. Január 29-én és 31-én a Szomorú vasárnap című előadással bővül a SzínpadON.

Ráhangolódás: ON

A Madách Színház kifejezetten az online térre hoz létre új produkciókat, amelyeket a klasszikus színházi rendszer szerint repertoárban játszanak, minden esetben élőben, valós időben közvetítenek. A SzínpadON előadásokat minden alkalommal rövid bevezetővel indítják, amely segít ráhangolódni a nézőknek a színházi élményre. Az Örökké fogd a kezem!-előadások előtt Nyáry Krisztián irodalomtörténész Csehovról és a szerelemről mesél.

Kapcsolódó cikk

A Jövőre, veled, ugyanitt-előadások előtt Gálvölgyi János a vígjátékokról őrzött emlékeit eleveníti fel. Egy hónapja indult a Madách Színház online színháza, ezalatt négy bemutatót tartottak a Stúdió Színpadon kialakított speciális játszóhelyen. Az előadásokra több ezren váltottak jegyet.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet