Követem Sztárok Madonna tévinformációkat terjeszt Instagramon a koronavírusról

Madonna tévinformációkat terjeszt Instagramon a koronavírusról

Promóció

Madonna azt állítja, megtalálták a koronavírus ellenszerét, de titokban tartják, hogy a gazdagok még gazdagabbak legyenek.

Törölték Madonna posztját

Promóció
- Advertisement -

Az Instagram moderátorai törölték Madonna egyik posztját, amelyben a koronavírussal kapcsolatos összeesküvés-elméletet osztott meg 15 millió követőjével, szúrta ki a The Guardian. Az énekesnő kommentálta is a Covid-19 elleni vakcináról szóló videót is.

/ Fotó: Evan Agostini

„Megvan a hatásos ellenszer, és hónapokon belül elérhetővé válik. Azonban hagyják, hogy a félelem irányítsa az embereket, a gazdagok gazdagodjanak, a szegények pedig még szegényebbek legyenek” – mondta a 61 éves énekesnő a bizarr videójában, amit fürdés közben vett fel. Több rajongója is kritizálta őt.

Watch Madonna’s BIZARRE Quarantine Bathtub Talk

Madonna shared her thoughts on Covid-19 on Instagram, but people aren’t having it. Exclusives from #ETonline : https://www.youtube.com/playlist?list=PLQwITQ_…

A videó szerint a kameruni Dr. Stella Immanuel azt állította, hogy 350 koronavírusos beteget kúráltak sikeresen hidroxiklorokin  anyaggal.

Immanuel ezen állításával vált ismertté világszerte, hiszen ezt az elméletét népszerűsíteni kívánó posztját törölték a közösségi oldalakról. Az Instagram először csak elhomályosította a videót és az „hamis információ” figyelmeztetést tette hozzá. Azonban később törölték is, mert a valóságnak nem felel meg, hogy a malária kezelésére is használt hidroxiklorokin a Covid-19 ellenszere. Ezt a platform szóvivője meg is erősítette.

Klorokinnal és hidroxiklorokinnal kezelt koronavírus betegségben (COVID-19) szenvedő pácienseken végzett klinikai vizsgálatokkal kapcsolatban egyébként beszámoltak több súlyos, esetenként halálos kimenetelű szívritmuszavarról, mely főleg akkor jelentkezett, ha a klorokint vagy a hidroxiklorokint magasabb adagban vagy azithromycinnel együtt alkalmazták.

Ifjabb Donald Trumpot 12 órára le is tiltották a Twittererről, amiért megosztotta a videót, amit később Madonna is közzétett. A Facebook és a Twitter már korábban eltávolította az álhírt.

Madonna már átesett a koronavíruson

Márciusban Madonna azt mondta a koronavírusról, hogy az egy nagy igazságtevő, amely egyenlővé teszi az embereket. Később kiderült, hogy pozitív lett a koronavírus-tesztje. Mint ismert, a téli koncertturnén esett át ő és stábja a fertőzésen.

Madonna a koncertbalesete óta csak mankóval képes járni

Madonna rengeteg fellépését mondta le a közelmúltban, ezzel pedig hatalmas felháborodást váltott ki rajongóiból. Egy floridai férfi még keresetet is benyújtott, mert késett a koncertről. Sőt, februárban két másik férfi is hasonlóan járt el, mert állításuk szerint a késéssel és érzelemmentes fellépésével megkárosította őket az énekesnő.

„Akkoriban mindannyian azt gondoltuk, hogy egy erős influenzától szenvedünk” – emlékszik vissza Madonna.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3