Madonna elárulta, hogy készülőben lévő életrajzi filmjének meghallgatása folyamatban van.

Vizuális önéletrajznak nevezte az életéről készült filmet

Az énekes és színész még 2020-ban erősítette meg, hogy társrendezőként és társíróként dolgozik a készülő filmen, majd később „vizuális önéletrajznak” nevezte a projektet. Miután októberben bejelentette, hogy a cím nélküli életrajzi film forgatókönyve „majdnem kész”, Madonna most megerősítette, hogy a film meghallgatásai folyamatban vannak, írja az NME.

Az egyik napról a másikra az Instagramon közzétett egy klipet, amelyen az énekesnő 1983-ban megjelent Burning Up című számára táncol.

A filmem meghallgatásai szürreális élmények. De én élvezek a klasszikusokra táncolni!!

– írta a klip feliratában. 

Madonna életrajzi filmjének készítését a terápiához hasonlította

Az énekes még múlt hónapban utalt rá , hogy a Uncut Gems sztárja, Julia Fox is csatlakozhatna az életrajzi filmhez, és egy kettejükről készült kép alá azt írta: „Elmentem Juliával vacsorázni, hogy a filmemről beszélgessünk, és megjelentek még mások is.” Aznap este Madonnát, Fox-szal, Kanye Westtel, az egykori bokszoló Floyd Mayweather-rel és az NFL-játékos Antonio Brownnal fotózták le.

Madonna Florence Pugh-t is összekapcsolná a filmmel, és azt mondta az AP-nak: “Határozottan ott van a listán, ha elfogadja.”

A popénekes még októberben elmélkedett a film mögött meghúzódó kreatív folyamatról , és azt mondta, hogy „a forgatókönyvem megírása a valaha volt legkimerítőbb és legkihívóbb élményem”.

Ez bizonyos értelemben olyan, mint a pszichoterápia, mert minden részletre emlékeznem kell gyerekkoromtól egészen mostanáig

 – tette hozzá.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet