Követem Élet + Stílus Madonna durván beleszállt az Instagramba

Madonna durván beleszállt az Instagramba

Promóció

Madonna legújabb albumát, a Madame X-et népszerűsíti, közben kifakadt a The Sun magazinnak az Instagram káros hatásairól. Főleg a fiatalokat érzi veszélyben, mivel ők használják a legtöbbet, és ők befolyásolhatóak a legkönnyebben.

Promóció
- Advertisement -

Madonna 14. albuma, a Madame X óriási népszerűségnek örvend, akárcsak az énekesnő korábbi lemezei. Alig akad olyan ember a világon, aki nem ismerné Madonnát, Instagramon majdnem 14 millió ember követi. Ennek köszönhetően, szavai sok emberhez eljutnak, amit szerencsére ki is használ. Legutóbb a brit The Sun lapnak fakadt ki, hogy bár rendelkezik Instagrammal, a káros hatásait is érzékeli.

Elege van a közösségi oldalakból / The Inquistir

Madonna szerint a közösségi oldal egyértelműen arra buzdítja az embereket, hogy összehasonlítsák magukat másokkal.

Az emberek éheznek a többi ember elismerésére

– mondta az énekesnő.

Szerencsés vagyok, hogy egy olyan korban lettem művész, amikor még nem létezett telefon, Instagram, közösségi média. Volt időm fejlődni művészként és emberként anélkül, hogy más emberek bírálása nyomást gyakorolt volna rám, vagy más emberekhez kellett volna hasonlítani magam

– folytatta Madonna.

Kiderült, hogy Madonna is a szexuális áldozatai közt volt Harvey Weinsteinnek

A sztár erről a The New York Times amerikai napilapnak adott interjújában beszélt, írja a . Hollywoodot 2017-ben megrázta Harvey Weinstein filmmogul szexuális zaklatási botránya, amely elindította a munkahelyi zaklatások elleni Time’s Up! mozgalmat. Számos színésznő vádolta meg a producert azzal, hogy hatalmával visszaélve szexuálisan zaklatta, kihasználta őket.

A 60 éves sztár szavai egy olyan korban hangzottak el, amikor a közösségi oldalak mentális és pszichés hatásai központi témák. Mind tudjuk, milyen, amikor az Instagram elérhetetlen életstílust nyom az arcunkba, miközben lerombolja az emberek valódi identitását. Érthető, hogy Madonna miért érez aggodalmat annak ellenére, hogy vannak kísérletek a negatív hatások visszaszorítására. Az énekesnő gyermekei is abban a korba léptek (6-22 közöttiek), amikor a szociális médiaoldalak könnyen megfertőzhetik az önbecsülésüket.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3