Madonna durván beleszállt az Instagramba

Madonna legújabb albumát, a Madame X-et népszerűsíti, közben kifakadt a The Sun magazinnak az Instagram káros hatásairól. Főleg a fiatalokat érzi veszélyben, mivel ők használják a legtöbbet, és ők befolyásolhatóak a legkönnyebben.

Madonna 14. albuma, a Madame X óriási népszerűségnek örvend, akárcsak az énekesnő korábbi lemezei. Alig akad olyan ember a világon, aki nem ismerné Madonnát, Instagramon majdnem 14 millió ember követi. Ennek köszönhetően, szavai sok emberhez eljutnak, amit szerencsére ki is használ. Legutóbb a brit The Sun lapnak fakadt ki, hogy bár rendelkezik Instagrammal, a káros hatásait is érzékeli.

Modonna
Elege Van A Közösségi Oldalakból / The Inquistir

Madonna szerint a közösségi oldal egyértelműen arra buzdítja az embereket, hogy összehasonlítsák magukat másokkal.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Az emberek éheznek a többi ember elismerésére[/perfectpullquote]

– mondta az énekesnő.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Szerencsés vagyok, hogy egy olyan korban lettem művész, amikor még nem létezett telefon, Instagram, közösségi média. Volt időm fejlődni művészként és emberként anélkül, hogy más emberek bírálása nyomást gyakorolt volna rám, vagy más emberekhez kellett volna hasonlítani magam[/perfectpullquote]

– folytatta Madonna.

Kiderült, hogy Madonna is a szexuális áldozatai közt volt Harvey Weinsteinnek

A sztár erről a The New York Times amerikai napilapnak adott interjújában beszélt, írja a . Hollywoodot 2017-ben megrázta Harvey Weinstein filmmogul szexuális zaklatási botránya, amely elindította a munkahelyi zaklatások elleni Time’s Up! mozgalmat. Számos színésznő vádolta meg a producert azzal, hogy hatalmával visszaélve szexuálisan zaklatta, kihasználta őket.

A 60 éves sztár szavai egy olyan korban hangzottak el, amikor a közösségi oldalak mentális és pszichés hatásai központi témák. Mind tudjuk, milyen, amikor az Instagram elérhetetlen életstílust nyom az arcunkba, miközben lerombolja az emberek valódi identitását. Érthető, hogy Madonna miért érez aggodalmat annak ellenére, hogy vannak kísérletek a negatív hatások visszaszorítására. Az énekesnő gyermekei is abban a korba léptek (6-22 közöttiek), amikor a szociális médiaoldalak könnyen megfertőzhetik az önbecsülésüket.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból

ajandek a jovobol, uj kutyuk, uj technologia, hasznos kutyuk, hasznos technologia, hasznos targyak9

10 ajándék a jövőből, amit már most megvehetünk

A kiterjesztett valóság egyre elterjedtebb. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy úgy nyisd ki az ajtót, hogy a jelszót egy virtuális billentyűzeten gépeled be, amit csak te láthatsz. De használhatod szórakozáshoz is, például játszhatsz rajta olyan játékokat, mint a biliárd, és láthatod a golyók pályáját az asztalon.

titkok repulogeprol, titkok utaskiseroktol, repulogepes kisokos10

10 titok a repülőről, amit a légiutas-kísérők nem mondanak el

A légi marsallok inkognitóban repülnek, és szükség esetén megnyugtatják a zavart keltőket, vagy ártalmatlanná tesznek akár egy terroristát is. Az USA-ban, Franciaországban, Kanadában és sok más országban légi marsall szolgálat működik, erről még film is készült.

Nincs több cikk