Követem Sztárok Madonna a koncertbalesete óta csak mankóval képes járni

Madonna a koncertbalesete óta csak mankóval képes járni

Promóció

A 61 éves Madonna a közelmúltban több fellépését is lemondta, az új albuma, a Madame X turnéjának San Franciscó-i állomásán azonban meg is sérült. Azóta mankóra szorul.

Tavaly óta nem találja az egyensúlyt

Promóció
- Advertisement -

Madonna rengeteg fellépését mondta le a közelmúltban, ezzel pedig hatalmas felháborodást váltott ki rajongóiból. Egy floridai férfi még keresetet is benyújtott, mert késett a koncertről. Sőt, februárban két másik férfi is hasonlóan járt el, mert állításuk szerint a késéssel és érzelemmentes fellépésével megkárosította őket az énekesnő. A csúcspont az volt, amikor a lisszaboni koncertjét, mindössze 45 perccel a kezdés előtt fújta le. Egy novemberi, San Franciscó-i koncertje közben meg is sérült, a hivatalos diagnózis szerint ínszalagszakadást szenvedett. Michigan állam leggazdagabb előadója a tetejébe meg is fertőződött koronavírussal, sőt több stábtag is.

Madonna a Madame X turnéján / Fotó: Getty Images

Azóta mindenkinek kiváló az egészsége, most azonban Madonna egy újabb problémával kell, hogy szembenézzen, számolt be róla a Daily Mail.

Csak mankóval képes járni

A Madame X, amely a Billboard lemezeladási listáján rekordot érhet el, énekesnője nemrég egy londoni kórház előtt kapták lencsevégre, méghozzá egy mankóval. A fotók alapján az énekesnő nagyon nehezen mozog, segítségre szorul a mozgásban. Úgy tűnik, a novemberi sérülésből nem épült fel.

Login * Instagram

Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.

Korábban az Instagram-oldalán erősítette meg a sajtó értesüléseit.

Madame X: Madonnának elege lett, hogy ártatlan emberek halnak meg

Madonna eddig sem titkolta, hírnevével a figyelemfelkeltés, a segítés a célja. Madame X című legújabb albuma óriási sikernek örvend, ami azért is jó, mert az énekesnő fontos társadalomkritikát is megfogalmaz a dalokkal. A God Control című szám videóklipje nem csak hosszú, hanem felkavaró is.

A látványos show közepette véletlenül kihúzták alóla a széket, ő pedig hatalmasat esett. Akkor kezelték, de bevallása szerint úgy érezte magát, mint egy játékbaba, akit rossz ragasztások tartanak össze.

A fájdalom, amit jelenleg érzek, nyomasztó és muszáj pihennem, valamint követnem a doktor utasításait, hogy erősebben és egészségesebben térhessek vissza, így folytathassam a Madame X-turnét mindannyiótokkal

– írta Instagram-oldalán az énekesnő.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3