A 61 éves Madonna a közelmúltban több fellépését is lemondta, az új albuma, a Madame X turnéjának San Franciscó-i állomásán azonban meg is sérült. Azóta mankóra szorul.

Tavaly óta nem találja az egyensúlyt

Madonna rengeteg fellépését mondta le a közelmúltban, ezzel pedig hatalmas felháborodást váltott ki rajongóiból. Egy floridai férfi még keresetet is benyújtott, mert késett a koncertről. Sőt, februárban két másik férfi is hasonlóan járt el, mert állításuk szerint a késéssel és érzelemmentes fellépésével megkárosította őket az énekesnő. A csúcspont az volt, amikor a lisszaboni koncertjét, mindössze 45 perccel a kezdés előtt fújta le. Egy novemberi, San Franciscó-i koncertje közben meg is sérült, a hivatalos diagnózis szerint ínszalagszakadást szenvedett. Michigan állam leggazdagabb előadója a tetejébe meg is fertőződött koronavírussal, sőt több stábtag is.

Madonna Madame X Koncertbaleset Manko
Madonna A Madame X Turnéján / Fotó: Getty Images

Azóta mindenkinek kiváló az egészsége, most azonban Madonna egy újabb problémával kell, hogy szembenézzen, számolt be róla a Daily Mail.

Csak mankóval képes járni

A Madame X, amely a Billboard lemezeladási listáján rekordot érhet el, énekesnője nemrég egy londoni kórház előtt kapták lencsevégre, méghozzá egy mankóval. A fotók alapján az énekesnő nagyon nehezen mozog, segítségre szorul a mozgásban. Úgy tűnik, a novemberi sérülésből nem épült fel.

https://www.instagram.com/p/CA0pchijb6a

Korábban az Instagram-oldalán erősítette meg a sajtó értesüléseit.

Madame X: Madonnának elege lett, hogy ártatlan emberek halnak meg

Madonna eddig sem titkolta, hírnevével a figyelemfelkeltés, a segítés a célja. Madame X című legújabb albuma óriási sikernek örvend, ami azért is jó, mert az énekesnő fontos társadalomkritikát is megfogalmaz a dalokkal. A God Control című szám videóklipje nem csak hosszú, hanem felkavaró is.

A látványos show közepette véletlenül kihúzták alóla a széket, ő pedig hatalmasat esett. Akkor kezelték, de bevallása szerint úgy érezte magát, mint egy játékbaba, akit rossz ragasztások tartanak össze.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]A fájdalom, amit jelenleg érzek, nyomasztó és muszáj pihennem, valamint követnem a doktor utasításait, hogy erősebben és egészségesebben térhessek vissza, így folytathassam a Madame X-turnét mindannyiótokkal[/perfectpullquote]

– írta Instagram-oldalán az énekesnő.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet