Madonna az Instagram-oldalán közölte a hírt, miszerint már rendelkezik a koronavírus antitestjeivel. Az énekesnő fellélegzett, hogy túl van a nehezén. 

Csak süssön a nap!

Madonna május elsején jelentette be Instagram-oldalán, hogy megkapta a korábban elvégzett koronavírus-tesztjének eredményét, ami szerint a fertőzés antitestjei már megtalálhatók a szervezetében, írja a Variety. Az énekesnő ezek szerint túl van a nehezén. 

Madonna Koronavirus
Madonna Már Simán Beszippantaná A Koronavírusos Levegőt / Fotó: Getty Images

A bejelentést a Quarantine Diary IGTV-sorozatának 14. részében jelentette be. A műsorban amúgy mindig leül egy írógép mellé, amellől fejti ki éppen aktuális gondolatait, többek közt a koronavírusra reflektálva. 

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Múltkor megcsináltattam a (koronavírus-) tesztet és kiderült, hogy a szervezetem rendelkezik a vírus antitestjeivel. Szóval holnap elmegyek egy hosszú-hosszú autó-útra, és belélegzem a COVID-19-től izzó levegőt. Remélem, sütni fog a nap![/perfectpullquote]

– mondja az énekesnő. 

Semmi sem biztos?

Madonna azonban nem fújhatja ki magát teljes mértékben, mivel a CDC kutatói szerint az antitestek birtoklása nem feltételezi a tökéletes védelmet a koronavírussal szemben. A fertőzésről való jelenlegi tudásunk amúgy is nagyon bizonytalan. A WHO szerint a világjárványnak még közel sincs vége, és még biztos ellenszert sem találtak a betegségre. Arról nem is beszélve, hogy nemrégiben levegőben terjedő koronavírust fedeztek fel egy wuhani kórházban. 

Madame X: Madonnának elege lett, hogy ártatlan emberek halnak meg

Madonna eddig sem titkolta, hírnevével a figyelemfelkeltés, a segítés a célja. Madame X című legújabb albuma óriási sikernek örvend, ami azért is jó, mert az énekesnő fontos társadalomkritikát is megfogalmaz a dalokkal. A God Control című szám videóklipje nem csak hosszú, hanem felkavaró is.

Madonna korábban, a karantén ideje alatt jelentős összeget, vagyis 1 millió dollárt adományozott a Gates Philanthropy Partners’ COVID-19 Therapeutics Accelerator számára, hogy segítse a betegséget kutatók munkáját.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Elképesztően hatalmas hálát és erőt küldök a bátor élvonalban harcolók, az egészségügyi dolgozók és a tudósok számára, akik megvédik a közösségeinket, de azoknak is, akik szenvednek és akik a legsérülékenyebbek[/perfectpullquote]

– írja Madonna a saját weboldalán. Az énekesnő amúgy pozitívan élte meg a karanténban töltött napjait, és a rajongóit is arra biztatja, hogy használják ki ezeket az időket. Madonna szerint a négy fal között élvezett percek és a másoktól való távolságtartás tökéletes alkalom az újrakezdéshez.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet