Madonna Amerikában és Európában fog turnézni az új albuma, a Madame X megjelenését követően, írja a Dazeddigital.

Miután Madonna bejelentette a 14. albumát, a Madame X-et, kiadta a Medellin videóklipjét, bejelentette, az albumot turné is kíséri. A Madame Xturné „ritka és intim előadások” sorozata, amelynek keretében a popikon kizárólag színházakban fog színpadra lépni.

Madonna a sztárvendég az izraeli Eurovíziós Dalfesztivál döntőjének

A világhírű előadó, Madonna egy slágerét, valamint készülő lemezéről egy új dalt fog elénekelni – írta kedden a . Sajtóértesülések szerint az énekesnő 1,5 millió dollárt kap a fellépésért. A 60 éves Madonna számos táncossal együtt adja elő produkcióját a döntő helyszínén, az Expo Tel Avivban, az izraeli város konferencia-központjában.


A turné amerikai részében az énekesnő többek között ellátogat Chicagóba, Los Angeles-be, Bostonba és Las Vegas-ba is. Ezt követően 2020 elején Európában is elcsíphetjük. A pontos dátumokra ugyan még várni kell, Madonna biztosan fellép majd Londonban, Párizsban és Lisszabonban.

Madonna – Welcome to the World of Madame X

Madame X is a secret agent Traveling around the world Changing identities Fighting for freedom Bringing light to dark places She is a cha cha instructor A pr…

Egy teaser is megjelent a Madame X-turnéhoz, ami egy egészen specifikus koncepciót tárt a rajongók elé.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Madame X egy titkosügynök. Körbeutazza a világot. Váltogatva az identitását a szabadságért harcolva. Fényt hoz a sötét helyekre. Ő egy táncos. Egy professzor. Egy államfő. Egy háziasszony. Egy lovagló. Egy rab. Egy tanuló. Egy anya. Egy gyerek. Egy tanár. Egy apáca. Egy énekes. Egy szent. Egy kurva. A kém a szerelem házában. Én vagyok Madame X[/perfectpullquote]

– mondja a videóban.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet