Madonna új albuma, a Madame X az amerikai Billboard 200 lista első helyére tör

Amerika legrangosabb zeneeladási listája, a Billboard 200, Madonna számára ismerős terep, hiszen kilencedik alkalommal kerül a lista élére, most a Madame X albumával, írja a The Hollywood Reporter.

Madonna-album kilencedik alkalommal kerülhet a Billboard 200 lista első helyére, a Madame X a csúcsra tör. A lemez amerikai értékesítése elérte a 95 ezer darabot, amelyből 90 ezer lemezeladásból származik a Nielsen Music jelentése szerint.

Madonna Madam
Madonna Új Albuma A Madam X Újabb Siker / Fotó: Pinknews

A Billboard 200 hetente rangsorolja a legnépszerűbb albumokat az amerikai eladások alapján. Ebbe tartoznak a hagyományos és a letöltés alapú lemezértékesítések is. A június 29-én megjelenő listán a Madame X az első helyre kerülhet.

Madonna durván beleszállt az Instagramba, annak káros hatásába

Madonna 14. albuma, a Madame X óriási népszerűségnek örvend, akárcsak az énekesnő korábbi lemezei. Alig akad olyan ember a világon, aki nem ismerné Madonnát, Instagramon majdnem 14 millió ember követi. Ennek köszönhetően, szavai sok emberhez eljutnak, amit szerencsére ki is használ. Legutóbb a brit The Sun lapnak fakadt ki, hogy bár rendelkezik Instagrammal, a káros hatásait is érzékeli.

Madonna továbbra is a második legtöbb No. 1 albummal rendelkező női előadó. Egyedül Barbra Streisand előzi meg 11 első helyezéssel, de a The Beatles rendelkezik a legtöbb első helyezéssel a maga 19 darabjával. Jay-Z (14), Bruce Springsteen (11), Elvis Presley (10) sincsenek sokkal lemaradva a listán. A 60 éves énekesnő mellett pedig Eminem, Grath Brooks és a The Rolling Stones rendelkezik még kilenc első helyezéssel az amerikai listán.

Bruce Springsteen Billboard 200
Bruce Springsteen Zenei Előadóművész/ Fotó: Billboard

A Madame X huszonkettedik alkalommal került a top 10-be, és a 4. a 2010-es évek tekintetében: a Rebel Heart, MDNA és a Sticky & Sweet turnélemezek után.

Madonna első top 10-be kerülését a közel 35 évvel ezelőtt megjelent, debütáló albumával érte el 1984-ben.

Madonna 90 ezer albumeladása a negyedik legjobb eredmény a női előadók között ebben az évben. Ezen sikerekhez az is hozzájárult, hogy különböző kedvezményeket is adott a közelgő színházi turnéjához.

Madonna – Dark Ballet (Official Music Video)

You’re watching the official music video for “Dark Ballet” from Madonna’s album ‘Madame X’. Listen to ‘Madame X’: https://Madonna.lnk.to/MadameX Starring Myk…

Madonna a Madame X albummal a kilencedik alkalommal kerülhet a Billboard 200-lista élére. Legutóbb 2012-ben a MDNA hozta meg számára ezt az előkelő helyet. Ezen kívül a Hard Candy (2008), American Life (2003) Confessions On A Dance Floor (2005), Music (2000), Like a Prayer (1989), True Blue (1986) és a Like a Virgin (1985) albumokért érte hasonló megtiszteltetés az énekesnőt.

Madonna – A Madame X Tour Announcement

Madonna, Live Nation and Maverick have announced a series of rare and intimate performances to take place exclusively in theaters, giving fans an opportunity…

A Madame X első száma, a Medellín című dal, szintén szép sikereket ért el a toplistákon.  A Madame X megjelenése előtt az I Rise, a Future, a Crave és a Dark Ballet című számok is megjelentek ízelítőként.

A palesztin női művészek bojkottálják Madonna Eurovíziós fellépést

Olyan művészek, mint Lorde vagy Lauryn Hill sem lépnek fel Izraelben, hogy így támogassák a palesztin emberi jogokat. Az Institute for Middle East Understanding nyílt levelet tett közzé, amelyet 58 palesztin női művész aláírásával láttak el, amelyben arra ösztönzik Madonnát, hogy ne lépjen fel a május 15 és 18 között Izraelben megrendezésre kerülő Eurovíziós Dalversenyen, derült ki a cikkéből.

A Billboard 200-lista második helyére Bruce Springsteen Western Stars albuma várományos. Hasonló volt a felállás 1985-ben, amikor Springsteen Born in the U.S.A. Madonna pedig a Like a Virgin albumokkal jelentkeztek.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból

ajandek a jovobol, uj kutyuk, uj technologia, hasznos kutyuk, hasznos technologia, hasznos targyak9

10 ajándék a jövőből, amit már most megvehetünk

A kiterjesztett valóság egyre elterjedtebb. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy úgy nyisd ki az ajtót, hogy a jelszót egy virtuális billentyűzeten gépeled be, amit csak te láthatsz. De használhatod szórakozáshoz is, például játszhatsz rajta olyan játékokat, mint a biliárd, és láthatod a golyók pályáját az asztalon.

titkok repulogeprol, titkok utaskiseroktol, repulogepes kisokos10

10 titok a repülőről, amit a légiutas-kísérők nem mondanak el

A légi marsallok inkognitóban repülnek, és szükség esetén megnyugtatják a zavart keltőket, vagy ártalmatlanná tesznek akár egy terroristát is. Az USA-ban, Franciaországban, Kanadában és sok más országban légi marsall szolgálat működik, erről még film is készült.

Nincs több cikk