Madonna a Madame X, legújabb albumának főszereplője egy modern szuperhős

A Madame X Madonna legújabb albuma, amelynek kiadási dátuma egyelőre ismeretlen. Azért az énekesnő nem hagyta magára a rajongóit: egy rövid videóban ismertette a kitalált karakterének koncepcióját.

Madonna 14. stúdióalbuma, a Madame X nemsokára elérhető lesz, azonban addig a mindig újat mutató énekesnő egy rövid videóban adta közre gondolatait legújabb alkotásáról. A videóban különböző kosztümökben, rejtélyes helyeken felbukkanó Madonna, azaz Madame X valójában egy titkos ügynök.

madonna tum munro
Mindig tud újat mutatni / Fotó: Highlight Hollywood

Utazik a világban, váltogatja a személyiségét, küzd a szabadságért, fényt visz a sötét helyekre. Egy táncosnő, egy professzor, egy tanuló egy anya, egy gyerek, egy tanár, egy apáca, egy énekes, egy szent, egy utcalány. Ez mind egyszerre. A kitalált karakter nem cserélendő össze a brit DJ-vel, Madam X-szel, aki Twitter-bejegyzésben kommentelt a megjelent videóra: ez nem ő.

Madonna a sztárvendég az izraeli Eurovíziós Dalfesztivál döntőjének

A világhírű előadó, Madonna egy slágerét, valamint készülő lemezéről egy új dalt fog elénekelni – írta kedden a . Sajtóértesülések szerint az énekesnő 1,5 millió dollárt kap a fellépésért. A 60 éves Madonna számos táncossal együtt adja elő produkcióját a döntő helyszínén, az Expo Tel Avivban, az izraeli város konferencia-központjában.

Madonna nem osztott meg több részletet, bár a videó annyira sokszínű, kreatív és egyedi – nem is Madonna lenne, ha nem –, hogy egyelőre ennyivel is beérjük. Valószínűleg, mielőtt fellép a májusi Eurovízón, azért az album megjelenésének dátuma talán kiderül. Egy ilyen bevezetés után nem lehet nem várni, hogy halljuk a dalokat is.

Ne hagyd ki a videót!

Madonna – Welcome to the World of Madame X

Madame X is a secret agent Traveling around the world Changing identities Fighting for freedom Bringing light to dark places She is a cha cha instructor A pr…


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból