Hallgatom Madonna a Madame X, legújabb albumának főszereplője egy modern...

Madonna a Madame X, legújabb albumának főszereplője egy modern szuperhős

Promóció

A Madame X Madonna legújabb albuma, amelynek kiadási dátuma egyelőre ismeretlen. Azért az énekesnő nem hagyta magára a rajongóit: egy rövid videóban ismertette a kitalált karakterének koncepcióját.

Promóció
- Advertisement -

Madonna 14. stúdióalbuma, a Madame X nemsokára elérhető lesz, azonban addig a mindig újat mutató énekesnő egy rövid videóban adta közre gondolatait legújabb alkotásáról. A videóban különböző kosztümökben, rejtélyes helyeken felbukkanó Madonna, azaz Madame X valójában egy titkos ügynök.

Mindig tud újat mutatni / Fotó: Highlight Hollywood

Utazik a világban, váltogatja a személyiségét, küzd a szabadságért, fényt visz a sötét helyekre. Egy táncosnő, egy professzor, egy tanuló egy anya, egy gyerek, egy tanár, egy apáca, egy énekes, egy szent, egy utcalány. Ez mind egyszerre. A kitalált karakter nem cserélendő össze a brit DJ-vel, Madam X-szel, aki Twitter-bejegyzésben kommentelt a megjelent videóra: ez nem ő.

Madonna a sztárvendég az izraeli Eurovíziós Dalfesztivál döntőjének

A világhírű előadó, Madonna egy slágerét, valamint készülő lemezéről egy új dalt fog elénekelni – írta kedden a . Sajtóértesülések szerint az énekesnő 1,5 millió dollárt kap a fellépésért. A 60 éves Madonna számos táncossal együtt adja elő produkcióját a döntő helyszínén, az Expo Tel Avivban, az izraeli város konferencia-központjában.

Madonna nem osztott meg több részletet, bár a videó annyira sokszínű, kreatív és egyedi – nem is Madonna lenne, ha nem –, hogy egyelőre ennyivel is beérjük. Valószínűleg, mielőtt fellép a májusi Eurovízón, azért az album megjelenésének dátuma talán kiderül. Egy ilyen bevezetés után nem lehet nem várni, hogy halljuk a dalokat is.

Ne hagyd ki a videót!

Madonna – Welcome to the World of Madame X

Madame X is a secret agent Traveling around the world Changing identities Fighting for freedom Bringing light to dark places She is a cha cha instructor A professor A head of state A housekeeper An equestrian A prisoner A student A teacher A nun A cabaret singer A saint A

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3