Az elhunyt James Gandolfini szerepét fia veszi át az HBO produkciójában, amely a Maffiózók-sorozat előzményfilmjeként készül.

A 19 éves Michael Gandolfini elmondta: nagyon izgatott, hogy őt választották a fiatal Tony Soprano szerepére a The Many Saints of Newark című filmben.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Nagy megtiszteltetés, hogy apám örökségét folytathatom[/perfectpullquote]

– nyilatkozta a fiatal színész, akit eddig kisebb szerepekben láthatott a közönség a Fülledt utcák-sorozatban és az Ocean’s 8: Az évszázad átverése című filmben.

James Gandolfini Son Celebrity Nine
James Gandolfini És Fia Michael Gandolfini/ Kép: Celebrity

James Gandolfini, aki 2013-ban, 51 évesen hunyt el, hat évadon át alakította a maffiózó Tonyt a New Jerseyben játszódó szériában, amely 1999 és 2007 között futott a tévében.
A sorozat előzményeiről szóló filmben, amely a hatvanas évekbeli newarki lázongásokat idézi fel, Vera Farmiga, Alessandro Nivola és Jon Bernthal is szerepel majd. A produkciót Alan Taylor rendezi, aki a Maffiózók kilenc epizódját, valamint a Thor: Sötét világ és a Terminátor: Genisys című filmeket is rendezte.

A Trónok Harca utolsó évadának első hivatalos teasere is megérkezett

Először szeptemberben adtunk hírt a Trónok Harca utolsó évadáról. A Jaime Lannistert megformáló Nikolaj Coster-Waldau a Huffington Postnak adott interjút, és bár sok mindent nem árulhatott el a Trónok harca utolsó évadáról, azt mondta, a befejezés nem fog csalódást okozni.

A forgatókönyvet a Maffiózók alkotója, David Chase írta Lawrence Connerrel.
Michael Gandolfini nem az első fiatal színész, aki szüleitől vesz át szerepet: Jason Connery egy 80-as évekbeli Robin Hood tévésorozatban alakította a főhőst, akit egy 1976-os filmben apja, Sean Connery játszott. A The Wife című filmben pedig, amelyért Glenn Close épp most kapott Oscar-jelölést, lánya, Annie Starke játssza karaktere fiatalabb énjét.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Nincs több cikk