Saját talkshow-t kapott a TV2-n Mága Zoltán lánya. Ezt a hírt maga jelentette be a közösségi oldalán. Mága Jennifer műsora éppen a születésnapján – január 16-án – debütált a csatornán.

Hétről hétre egy-egy sztár életét mutatja majd be

“Exkluzív talkshow-t indít Jennifer lányom a TV2-n. Őszinte, emberközeli beszélgetésekkel, hazai és nemzetközi sztárok életét bemutató új műsorral jelentkezik Jennifer lányom a TV2-n” – posztolta büszkén Mága Zoltán a hivatalos Facebook-oldalára.

A bejegyzéséből kiderül, a heti rendszerességgel jelentkező, 24 perces talkshow a Sztárok az életemből címet viseli, és az első adása vasárnap délben volt látható.

Új és exkluzív környezet

A hegedűművész szerint a műsor teljesen új, egyedi és exkluzív lesz a maga nemében. Jennifer elkalauzol minket a sztárok világába, hétköznapjaiba és a múltjukba is.

Megismerjük a szereplők új oldalát is. A Sztárok az életemből címmel induló új műsor első vendége a világhírű amerikai énekesnő, Sheléa Frazier lesz, aki már többször is szerepelt a Budapesti Újévi Koncert színpadán, és többször adott már koncertet a Fehér Háztól, a Kennedy Centertől és a Carnegie Hall-tól a Grammy Múzeumig

– árulta el lelkesen Mága Zoltán.

A hegedűművész azt is közzétette, kik lesznek még a talkshow további vendégei: Kökény Attila, Zséda, Oláh Gergő, Keresztes Ildikó, Vastag Csaba, Takács Nikolas, Szulák Andrea, L.L. Junior, Sümegi Eszter és Molnár Levente.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet