Követem Events Beck Zoli is színpadra lép a Magashegyi Underground lemezbemutatóján

Beck Zoli is színpadra lép a Magashegyi Underground lemezbemutatóján

A Magashegyi Underground a Talált tenger 2016-os nagylemeze után elkészült az újabb albummal. Az Akvárium Klub színpada pedig még ünnepibb hangulatot idéz, hiszen a koncerthelyszín napra pontosan akkor nyitotta meg kapuit, ráadásul Bocskor Bíborka és csapatának fellépésével. 

- Advertisement -

A Magashegyi Underground az a magyar zenekar, amire ha ránézünk, a kreativitás bája jut eszébe az embernek. A hazai könnyűzenében előkelő szerepet sikerült kivívniuk maguknak. Az Akvárium Klubban pedig épp ezt akarják megkoronázni. Több okból is fontos esemény lesz a március 30-a, hiszen 3 év után újra nagylemezt jelentenek meg, az Akvárium éppen ezen a napon, 5 éve nyitotta meg kapuit épp a Magashegyi Underground koncertjével.

Bocskor Bíborka, a Magashegyi Underground frontembere / Fotó: Kisalföld

Sőt, 10 éves születésnapjukat ünnepelheti a zenekar és Bocskor Bíborka is. Tizenegy évvel ezelőtt, 2008-ban hibernálta magát a banda, Bocskor Bíborka is kiszállt. Közel 12 hónap után, 2009-ben pedig újult erővel, azóta szünet nélkül menetel előre a Magashegyi Underground.

The Edge In You: Így éli meg Bocskor Bíborka a saját testét / ContextUs

művészet, a vászon pedig saját magunk vagyunk és mi döntjük el, hogy mennyire szeretnénk őrültek lenni. További lépésként 2017 novemberében a BenceCsalar brand saját webshopja is megnyitja kapuit Edgy Apparel névvel, így teljesen bezárul a kör és minden adott ahhoz, hogy mottójukat a gyakorlatban is mindenki megélje: # AlwaysEdgy!

A Talált tenger albumot – mint igazából a többi Magashegyi-dal zömét is – bejárja és jellemzi az elégikusság, a kicsit introvertáltsághoz kötődő motívumok.

Ha világon mindenki azokat a zenéket hallgatná, amiket mi, akkor nem lenne értelme élni

– mondta ezt viccesen Bocskor Bíbirka az Indexnek.

MAGASHEGYI UNDERGROUND feat. BECK ZOLI – Tegnapután [Live @ A38]

ahogy az elhangzott egy borongós márciusi szombat délben, az A38 kiállítótermében. Készítette: Pure prod. Brautigam Bertold Reich Tamás Somogyi Márton Tiszai András Élő hang: Korsós András

Óriási siker lett a Beck Zoli által közreműködött Tegnapután. Rongyosra hallgatta a magyar alter közeg.

Az eddig ismeretlen című új nagylemez első dala egy hete került fel a zenekar YouTube-csatornájára. A Veled álmodomot követte Tóth Kriszta versének megzenésítése, a Hajnal. Utóbbi számot mindössze három napja töltötték fel a YouTube-csatornájukra.

Sokszor az ember nem mer a költészethez nyúlni, mert ha azt berakod egy modern popzenei környezetbe, akkor mesterkéltté válik. Tóth Kriszta versei akkor is modernnek tűnnek, amikor Bíborka elénekli. Nyilván a költészet nem a boldogság műfaja, hanem inkább a nehezebb életproblémáké, de Tóth Kriszta versei ennek ellenére is nagyon szépek

mondta Fűrész Gábor (billentyűs) a Magashegyi és a szépirodalom közti kapcsolatról.

MAGASHEGYI UNDERGROUND – Hajnal [Official Audio]

Zene: Toldi Miklós Szöveg: Tóth Krisztina Zenei producer, recording, mixing, mastering: Toldi Miklós Tóth Krisztina: Ikarosz hajnal (Tóth Gábor Zsigmondnak) Folyóra néző hosszú reggel, őszi fényesség üvegvölgye. Fölégett út vezet idáig, göndör hajad a füst fölötte. Olyan nyugtalan volt a hajnal. Fölvert vakmerő madárálmom. Arcod akartam átrepülni és lezuhanni mindenáron.

Mint bejelentette a zenekar, Beck Zoli is részt vesz a lemezbemutatón. És nem lennénk meglepődve, hogyha Tóth Krisztina is ott lenne.

Konyha: Olyan érzést kell megadni, ami a dalainkhoz köti a hallgatót – Interjú / ContextUs

ContextUs: Ha valaki már ismer titeket, vagy akár csak most görgeti az üzenőfalatokat Facebookon, azonnal feltűnik neki, mennyire közvetlenek vagytok. Úgy éreztem, már-már olyan, mintha egy személyes Facebook-adatlapba nyernék betekintést. Amikor ez a stílus kialakult, még szinte minden Konyha-koncertre járót ismertünk, legalább arcról.

Azonban Szepesi Mátyás kilép a Magashegyiből mint zenész. Mint írták közleményükben a Facebookon, menedzserként és a háttérben továbbra is a bandával marad. Ami eddig mellékágvolt, a Konyha zenekar, az most prioritást élvez. Így tehát a 30-ai lemezbemutatón nem láthatjuk a színpadon.

Facebook-esemény: ITT

Időpont: 2018. március 30., szombat 19 óra

Helyszín: Akvárium Klub, Budapest

Jegyár: Elővételben 2. 500 HUF; helyszínen: 3. 000 HUF

Jegyfoglalás: ITT

Promóció

legnépszerűbbek

Ezek a legjobb Tarantino-filmek a Rotten Tomatoes szerint

A Rotten Tomatoes-on a közönség értékelései alapján így rangsorolták Tarantino filmjeit.

Bödőcs Tibor: „Hugyozzál Hölgyet hermelinnel a hóba, hülyegyerek!” – Így veti a képzőművészetbe magát Bödőcs

Bödőcs Tibor humoristának október elején jelent meg második könyve, a Meg se kínáltak. Korábban már elolvastuk, „megkritizáltuk”, most pedig kiszemezgettük belőle a képzőművészethez – kulturális magazin révén – kötődő legjobb idézeteket.

a szerk. ajánlása

Ilyen lenne, ha a kedvenc filmjeleneteinket a kedvenc Disney-karaktereinkkel vegyítenénk

A Disney-figurák jól mutatnak a hollywoodi filmek jeleneteiben is

Ezekre az előadásokra küldenék el a politikusokat a színészek

"Kásler Miklósnak szeretném ajánlani a 10 című előadásunkat, mert az a tízparancsolatról szól", mondja Sodró Eliza.

Ez a 100 legjobb könyv, amelyek átformálták a világot – A 10 legjobb ifjúsági regény

A BBC összeállította minden idők legnagyobb hatású angol nyelvű regényeinek 100-as listáját. Cikksorozatunk hetedik részében a tíz legjobb ifjúsági regényt mutatjuk be.

most pörög

Az 50 év után előkerült iratok szerint Samuel Beckett Nobel-díja ellen a biztosság elnöke kampányolt

Samuel Beckett irodalmi Nobel-díja megosztotta a jelölőbizottság tagjait, ez derült ki a Svéd Akadémia archívumának frissen előkerült irataiból.

Tóth Gabi férje, Krausz Gábor a nők védelmére kelt Schobert Norbi videója után

A hétfői ebéd előtt olyan Facebook-videót rögzített Schobert Norbi, hogy tematizálta a magyar közéletet.

Rendezők, akik világhírű festményeket csempésztek filmjeikbe – Ilyen a mozi és képzőművészet csodálatos találkozása

Mi köze Klimt A csók című festményének Scorsese Viharszigetéhez? Vagy a Forrest Gump kis Jenny-jének a 20. század egyik leghíresebb amerikai képéhez?

Brad Pitt: “Quentin Tarantino több nőt szabadított meg a cipőjétől, mint a reptéri ellenőrök valaha”

Nem csak Leonardo DiCapriót és Margot Robbie-t említette meg, de kifejezte háláját Margot Robbie lábfeje, Dakota Fanning lábfeje és Margaret Qualley lábfeje iránt is Brad Pitt.

ez is érdekeltéged
<3