Követem Events Beck Zoli is színpadra lép a Magashegyi Underground lemezbemutatóján

Beck Zoli is színpadra lép a Magashegyi Underground lemezbemutatóján

Promóció

A Magashegyi Underground a Talált tenger 2016-os nagylemeze után elkészült az újabb albummal. Az Akvárium Klub színpada pedig még ünnepibb hangulatot idéz, hiszen a koncerthelyszín napra pontosan akkor nyitotta meg kapuit, ráadásul Bocskor Bíborka és csapatának fellépésével. 

Promóció
- Advertisement -

A Magashegyi Underground az a magyar zenekar, amire ha ránézünk, a kreativitás bája jut eszébe az embernek. A hazai könnyűzenében előkelő szerepet sikerült kivívniuk maguknak. Az Akvárium Klubban pedig épp ezt akarják megkoronázni. Több okból is fontos esemény lesz a március 30-a, hiszen 3 év után újra nagylemezt jelentenek meg, az Akvárium éppen ezen a napon, 5 éve nyitotta meg kapuit épp a Magashegyi Underground koncertjével.

Bocskor Bíborka, a Magashegyi Underground frontembere / Fotó: Kisalföld

Sőt, 10 éves születésnapjukat ünnepelheti a zenekar és Bocskor Bíborka is. Tizenegy évvel ezelőtt, 2008-ban hibernálta magát a banda, Bocskor Bíborka is kiszállt. Közel 12 hónap után, 2009-ben pedig újult erővel, azóta szünet nélkül menetel előre a Magashegyi Underground.

The Edge In You: Így éli meg Bocskor Bíborka a saját testét / ContextUs

művészet, a vászon pedig saját magunk vagyunk és mi döntjük el, hogy mennyire szeretnénk őrültek lenni. További lépésként 2017 novemberében a BenceCsalar brand saját webshopja is megnyitja kapuit Edgy Apparel névvel, így teljesen bezárul a kör és minden adott ahhoz, hogy mottójukat a gyakorlatban is mindenki megélje: # AlwaysEdgy!

A Talált tenger albumot – mint igazából a többi Magashegyi-dal zömét is – bejárja és jellemzi az elégikusság, a kicsit introvertáltsághoz kötődő motívumok.

Ha világon mindenki azokat a zenéket hallgatná, amiket mi, akkor nem lenne értelme élni

– mondta ezt viccesen Bocskor Bíbirka az Indexnek.

MAGASHEGYI UNDERGROUND feat. BECK ZOLI – Tegnapután [Live @ A38]

ahogy az elhangzott egy borongós márciusi szombat délben, az A38 kiállítótermében. Készítette: Pure prod. Brautigam Bertold Reich Tamás Somogyi Márton Tiszai András Élő hang: Korsós András

Óriási siker lett a Beck Zoli által közreműködött Tegnapután. Rongyosra hallgatta a magyar alter közeg.

Az eddig ismeretlen című új nagylemez első dala egy hete került fel a zenekar YouTube-csatornájára. A Veled álmodomot követte Tóth Kriszta versének megzenésítése, a Hajnal. Utóbbi számot mindössze három napja töltötték fel a YouTube-csatornájukra.

Sokszor az ember nem mer a költészethez nyúlni, mert ha azt berakod egy modern popzenei környezetbe, akkor mesterkéltté válik. Tóth Kriszta versei akkor is modernnek tűnnek, amikor Bíborka elénekli. Nyilván a költészet nem a boldogság műfaja, hanem inkább a nehezebb életproblémáké, de Tóth Kriszta versei ennek ellenére is nagyon szépek

mondta Fűrész Gábor (billentyűs) a Magashegyi és a szépirodalom közti kapcsolatról.

MAGASHEGYI UNDERGROUND – Hajnal [Official Audio]

Zene: Toldi Miklós Szöveg: Tóth Krisztina Zenei producer, recording, mixing, mastering: Toldi Miklós Tóth Krisztina: Ikarosz hajnal (Tóth Gábor Zsigmondnak) Folyóra néző hosszú reggel, őszi fényesség üvegvölgye. Fölégett út vezet idáig, göndör hajad a füst fölötte. Olyan nyugtalan volt a hajnal. Fölvert vakmerő madárálmom. Arcod akartam átrepülni és lezuhanni mindenáron.

Mint bejelentette a zenekar, Beck Zoli is részt vesz a lemezbemutatón. És nem lennénk meglepődve, hogyha Tóth Krisztina is ott lenne.

Konyha: Olyan érzést kell megadni, ami a dalainkhoz köti a hallgatót – Interjú / ContextUs

ContextUs: Ha valaki már ismer titeket, vagy akár csak most görgeti az üzenőfalatokat Facebookon, azonnal feltűnik neki, mennyire közvetlenek vagytok. Úgy éreztem, már-már olyan, mintha egy személyes Facebook-adatlapba nyernék betekintést. Amikor ez a stílus kialakult, még szinte minden Konyha-koncertre járót ismertünk, legalább arcról.

Azonban Szepesi Mátyás kilép a Magashegyiből mint zenész. Mint írták közleményükben a Facebookon, menedzserként és a háttérben továbbra is a bandával marad. Ami eddig mellékágvolt, a Konyha zenekar, az most prioritást élvez. Így tehát a 30-ai lemezbemutatón nem láthatjuk a színpadon.

Facebook-esemény: ITT

Időpont: 2018. március 30., szombat 19 óra

Helyszín: Akvárium Klub, Budapest

Jegyár: Elővételben 2. 500 HUF; helyszínen: 3. 000 HUF

Jegyfoglalás: ITT

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3