Öt személyt hallgattak ki az ismert magyar énekesnő ügyében, akit felvágott csuklókkal, kábítószerrel a szervezetében szállítottak kórházba októberben.

Egy magyar énekesnőt 2022. október 27-én vittek kórházba rendőri kísérettel angyalföldi lakásából. A nő karján mély vágások voltak, a toxikológiai vizsgálat pedig nagy mennyiségű kokaint mutatott ki a vérében. 

Az énekesnőt gyanúsítottként hallgatta ki a rendőrség kábítószer-birtoklás vádjával, és a Blikk megtudta, az ügyben új gyanúsítottak is vannak. 

Az eljárás során a nyomozók további négy személyt azonosítottak, akiket kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki

– közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Főosztálya. További információt a folyamatban lévő nyomozás érdekében nem adnak ki.
Dr. Galgóczi Zoltán ügyvéd szerint valószínűsíthető, hogy az énekesnő terhelő vallomást tett a többi gyanúsítottra, hogy saját helyzetén javítson. “Ilyen ügyekben a kihallgatás első lépése, hogy megkérdezik, az adott illetőt, kiktől szerezte be a kábítószert” – magyarázta a szakember, hozzátéve, hogy az új, előremutató információk megosztása a rendőrséggel korlátlanul enyhítheti a rá kiszabható büntetést.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet