BRÉKING Rogán Cecília és Sarka Kata csúfosan leégett az előválasztási...

Rogán Cecília és Sarka Kata csúfosan leégett az előválasztási műsor miatt

Promóció

Rogán Cecília és Sarka Kata projektje, a Miss Hungary 2019 (Magyarország szépe) győztese Nagypál Krisztina lett. A Duna TV-n sugározott verseny viszont csúfosan leszerepelt az ATV előválasztási vitájával szemben.

Promóció
- Advertisement -

Június 23-án, vasárnap este a Duna TV-n nem a főpolgármester-jelöltek vitája zajlott, hanem a Miss Hungary (Magyarország szépe). Ez nem a csatorna hibája, hiszen arra a napra időzítették a versenyt. Az már felróható a köztévének, hogy miért nem biztosított platformot az ellenzéki főpolgármester-jelölteknek, hogy országos csatorna is megismertesse a jelölteket, azok programjait. Erre az ATV vállalkozott.

Kerpel-Fronius Gábor, Kálmán Olga és Karácsony Gergely a főpolgármesteri vitán / Fotó: ATV

Rogán Cecília és Sarka Kata – a Magyarország szépe Kft. ügyvezetője – közös projektje, a Miss Hungary 2019, Magyarországot képviselheti a Miss World-ön. Azonban a Nielsen nézettségi adatai szerint csúfosan kevesen nézték a Duna TV műsorát, írja a 24.hu.

Nagypál Krisztina, Magyarország szépe 2019-ben / Fotó: Mohai Balázs / MTI

A lap azt írja, hogy a teljes lakosság körében tudott számokat produkálni Rogán Cecília és Sarka Kata koprodukciója. Számokban ez 5,2%-os (~200 ezer néző) eredményt tudott produkálni a műsor.

Az ATV műsorai messze verték a legszebb nőt megválasztó koprodukció nézettségi statisztikáját. A Heti napló Sváby Andrássalt 340 ezren nézték, 9%-os közönségarányt mutatott. Az Előválasztási vita 320 ezer embert érdekelt, ez 7,7%-os közönségarányt jelent.

A Nielsen adataiból az is kiderül, hogy a kereskedelmileg fontos 18-49-es korosztályban a szerdai Fókusz lett a hét nyertese 19%-os közönségaránnyal. A TV2 Bezár a bazár is egészen jól teljesített.

Bejött a TV2 húzása, borsot tudott törni az RTL Klub orra alá

Bejött az a húzása a TV2 csatornának, hogy a Bezár a bazár műsor ismétléseit új részekkel toldották meg. Még korábban elfogytak a tavaszi szezonra forgatott epizódjai a TV2-nek, de így meg tudták oldani, hogy kitartson a vetélkedő. Az utolsó két hétben ugyanis az új évad részei közé időnként beiktattak ismétléseket, írja az .

Múlt hét hétfőn a tévénézők 17,3%-a kapcsolt Till Attila és Majka műsorára, ami így a legsikeresebb epizóddá vált.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3