Követem Élet + Stílus Maisie Williams a klímaváltozás-tüntetésben letartóztatott testvérét magasztalta

Maisie Williams a klímaváltozás-tüntetésben letartóztatott testvérét magasztalta

Promóció

A legtöbbek számára a Trónok harca Arya Starkjaként ismert Maisie Williams is annak a generációnak a tagja, amely a környezetvédelméért emeli fel a hangját. A színésznő egy a Dazeddigitalnak adott interjúban beszélt a klímaváltozásról.

Promóció
- Advertisement -

Az Egyesült Királyság klíma-vészhelyzetet hirdetett ki, és az egész világon gyakoriak a környezetvédelmi megmozdulások. Hazugság volna azt állítani, hogy Maisie Williams az egyetlen, aki aggódik a környezetért. A színésznő azt hitte, ezgl része a köztudatnak, és mindenki dolgozik rajta, hogy megállítsuk a globális felmelegedést. Később vette észre, hogy rengetegen – közülük jó néhányan hatalmi szerepben –, még mindig elutasítják a tényeket.

Vélhetően egy Banksy-festmény támogatja a környezetvédelmi tüntetőket Londonban

A helyszínen egy kéthetes tüntetés folyt egy környezetvédelmi csoport, az Extinction Rebellion által. A falfestmény egy fiatal lányt ábrázol, ahogy egy kicsi növény mellett ül kezében egy a csoport logóját ábrázoló apró transzparenssel. Mellette pedig egy felirat látható: „Mától a kétségbeesés véget ér, és a taktika megkezdődik”.


Williams viszont még reménykedik egy pozitív jövőben. A jelenlegi aktivista mozgalmak és a bátyjához hasonló emberek miatt bizakodik még abban, hogy nem veszti el a lehetőséget arra, hogy egyszer gyereket szüljön a környezet pusztulása miatt.

Jason Momoa a környezetvédelem jegyében borotválkozott

Az Aquaman sztárja leborotválta védjegyének számító bajuszát és szakállát, hogy ezzel hívja fel a figyelmet az újrahasznosítás fontosságára. A Washington Post szerint, Jason Momoa ezzel arra akart rávilágítani arra, hogy a műanyag hulladék elpusztítja a Földet. Ezzel együtt az újrahasznosítható alumínium dobozok használatára buzdít.

Mikor arról kérdezték, kik inspirálják, azt válaszolta, az olyan csoportok, mint az Extinction Rebellion, azok a barátai, akik úgy döntöttek, műanyag nélkül élnek és a bátyja. Őt akkor tartóztatták le, amikor a cselekvésért tüntetett.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3