Megsérült Majka a Bezár a bazár forgatásán

Till Attila és Majka javában forgatják a Bezár a bazár műsort. Előbbi pedig Instagram-oldalán számolt be arról, hogy az előadó hogyan sérült meg.

Szaunasérülést szenvedett el Majka

20160622majka majoros peter interju origo1
Majka a Budapest Poker Open rendezvényén, 2017 / Fotó: Mudra László / Origo

Tavaly júniusban jelentette be a TV2 Csoport, hogy folytatják Majka és Till Attila műsorát, a Bezár a bazárt.

„A műsor fantasztikus májusi nézettségi eredményei tovább javultak”, ennek is köszönhetően tudott 13 alkalommal nyerni a TV2 az RTL Klubbal szemben a 18-59-es korosztályban, sőt volt olyan nap (2019. június 14.), amikor a két rivális csatorna közti különbség ebben az idősávban elérte a 8,9 százalékpontot a TV2 javára.

A forgatás egyik jelenetében azonban Majka megsérült, amelyet társa, Till Attila dokumentált.

A cikk folytatódik a következő oldalon, lapozz!

A szaunasérülés bekövetkezhet

https://www.instagram.com/p/B73DLfnhoYp/

Mint írta Till Attila a fotóhoz, “ez ma egy ilyen forgatás!” Till műsorvezető társa megégett a szaunában, és láthatóan vigyorog, de nem lehetett kellemes élmény. Till nem csak társa sérüléséről akart beszámolni ezzel a fotóval, hanem minden bizonnyal arról is, hogy már javában zajlik a Bezár a bazár felvételeinek készítése.

Tavaly egyébként megbüntette a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) a TV2-t a műsor miatt. Az egyik játékos meztelenkedett, ami az NMHH szerint torz, káros magatartásmintát mutatott be.

A két műsorvezető remek párost alkot, amit mi sem bizonyít jobban, hogy 2018-ban akkora nevetőgörcsöt kaptak, hogy le kellett állítani a forgatást.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból