Curtis egy interjúban mondta el, pontosan miért váltak külön az útjaik Majkával.

CurtisBorsnak adott exluzív interjújában tisztázta azokat a feltételezéseket, hogy visszaesett, és ez okozta a szakítást Majkával, írja168.

Fontos tisztáznom már az elején, hogy három éve nem nyúltam kábítószerhez!

– szögezte le a rapper. 

Majkával 12 évig dolgoztunk együtt, az első balhénk után három évvel ő hívott vissza, ő keresett meg engem. Természetes, hogy voltak bennem kétségek, nem múlt el nyomtalanul, ami történt, voltak nézeteltéréseink.

“Jó néhány dologban nem értettünk egyet. Amikor megbeszéltük Petivel, hogy újra összeállunk, lefektettünk néhány szabályt, alapvetéseket, de végül ezek egyike sem teljesült. “

Aztán amikor hétről hétre azzal szembesülsz, hogy semmi nem valósul meg abból, amit szeretnél, és folyamatosan bántják a lelked, ezt jogosan érzed igazságtalannak. És egyszer csak eljön a pillanat, amikor rádöbbensz, hogy átvertek, kihasználtak

– mondta, majd hangsúlyozta, hogy nem akar tovább másodhegedűs lenni Majka mögött. Curtis egy azóta törölt posztjában erősítette meg a különválást, a bejegyzésben pedig gyógyulást emlegetett. Az interjúban azt is megkérdezték tőle, hogy mire értette ezt, ha nem a függőségre. 

Egy idő után beláttam, hogy nem szégyen segítséget kérni, főleg nem szakemberét. Már fel is kerestem egyet. Mostanra jutottam el oda, hogy felismerjem: nem fogom tudni egyedül megoldani a lelki problémáimat.

“Szeretném újra hangsúlyozni, ez nem a kábítószer. Egyszerűen vannak bennem gyerekkori traumák, sérelmek, feldolgozatlan események, amelyek időnként előjönnek. Mostanában a családomat is sok fájdalom érte a testvérem miatt, szóval ezeket nem tudtam még feldolgozni” – mondta.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet