Ismét külön folytatja Majka és Curtis. Az ózdi rapper péntek este Villányban már újpesti társa nélkül lépett színpadra, szombaton pedig már arról írt Facebookon, hogy Curtisnek egyedül kell végigjárnia a gyógyuláshoz vezető utat.

Közös turnéra indult nemrég Majka és Curtis, de péntek este a duó villányi fellépésén nem volt jelen az újpesti rapper. A váratlan változásról senki nem közölt előre semmilyen tájkoztatást, se Majka, se Curtis, se a Villányi Rozé Fesztivál.

A közös villányi koncertre Majka és Curtis is várta a rajongókat, legalábbis erről árulkodott, hogy mindkét rapper Instagramján kedvcsináló beharangozót tett közzé még pénteken.
A posztok alatt többen is hiányolták Curtist a villányi koncertről. Majka és a Villányi Rozé Fesztivál instasztorijában megosztott videókon valóban nem volt látható a rapper, akivel drogproblémái miatt 2018-ban szakított először ózdi társa.
A posztok alatti kommentek között sokan utaltak arra, hogy Curtisnek megint gondja akadhatott a kábítószerekkel. Majka szombat délben Instagramra kitett friss posztjában megerősítette a hírt: “Sajnos a pletyka igaz”.
“Szeretlek, testvérem! Amiben akarod, mindenben támogatunk, de sajnos ezerszer megbizonyosodtunk róla, hogy nem tudunk segíteni, ha te nem akarod. Ez nem a mi utunk, egyedül kell végigjárnod” – folytatta.
Az RTL megkereste Majka menedzsmentjét, akik a poszt megjelenése után válaszoltak. Felhívták a figyelmet Majka közleményére, egyben megerősítették, hogy Majoros Péter és Széki Attila külön utakon folytatják zenei karrierjüket: “Majka egyedül folytatja tovább. A turné menetrendjén nem változtatunk, a már lekötött koncerteket Nikával és a zenekarral természetesen mind megtartjuk. Ma este Siófokon, holnap Egerben koncertezik a csapat.”
Curtis is posztolt Instagramon, ő is megerősítette a szakítás tényét, egyben ígéretet tett arra, hogy rendbeteszi az életét: “Petivel közös megegyezésre külön folytatjuk a karrierünket! Sok sikert neked! De rendbe rakom magam. Köszönöm ezt a 12 évet, testvér” – írta.

Kapcsolódó cikk

2018 nyarán volt az első szétválás: akkor Majka a szegedi SZIN esti koncertjének első száma után bejelentette, hogy nem dolgozik többet együtt Curtisszel drogproblémái miatt.

Majd eltelt egy év, amikor 2019-ben Majka az Instagram-oldalán bejelentette, hogy a már lekötött koncerteken újra együtt állnak színpadra.
A rapper itt azt nyilatkozta, annak ellenére barátjának tartja Majkát, hogy nyilvánosság elé vitte a drogproblémáit.
Ezután az eset után hullámvölgyek sora következett, egy különbség volt, hogy már a nyilvánosság is belelátott az eseményekbe. 2021 októberében váratlanul az újpesti rapper egy Instagram-bejegyzésben bejelentette, „Az idei évre lekötött CURTIS bulikat felfüggesztem, egy-két tv-s szereplést kivéve és eltűnök határozatlan időre a színpadról”.
Curtis azt írta, hogy ez az év egy száguldás volt a számára, a magánéletében is rengeteg csatája volt a közelmúltban, és testileg-lelkileg teljesen lemerült, úgy érzi, pihennie kell. Majd idén januárjában ismét jött a hír: közös turnét indítanak Majkával, minden a legnagyobb rendben, nekivágnak a 2022-es szezonnak, egészen a pénteki esetig.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet