Majka reagált arra, hogy miután az utolsó pillanatban lemondta fehérgyarmati fellépését, a szervezők Curtis-t hívták meg a helyére.

Majka Fehérgyarmaton adott volna koncertet, de órákkal a kezdés előtt lemondta, mert a hangtechnikusa szerint a helyszíni technika nem felelt meg a szerződésben foglaltaknak. A szervezők Curtis-t hívták meg, hogy ugorjon be helyette, aki oda is ért időben, és fel is lépett.

„Összességében nagyon amatőr volt minden, se a hangosítás, se a színpad mérete nem stimmelt. Nem tudtuk volna biztonsággal felhúzni a LED-falat, de főleg a hangtechnikával akadtak alapvető problémák” – idézte nyilatkozatát a 168.

Azt kell mondjam, ez egy jó és merész húzás volt a szervezők részéről. Bár tulajdonképpen ha úgy vesszük, én is ott voltam, hisz azon a CD-n, amit Curtis magával visz, én is ott vagyok hangban.

A fehérgyarmati polgármester, dr. Péter Csaba is megszólalt az ügyben: “Majka úr meg sem jelent a helyszínen, pedig még az általa kért kesudiót és vodkát is bekészítettük. Előre kifizettük a fellépésért kért 8,1 millió forintot, azt természetesen elfogadta az úr, de jelzem, a szerződést átnézik a jogászaink.”

Nem igaz, hogy csak a koncert előtt érkeztünk, hiszen nekem már délután öt után jelezték a problémát a technikusaim. Este tízkor kezdődő koncertnél úgy gondolom, ez időben van

– reagált a rapper, majd hozzátette, “dobálózhat ő a számokkal, de ez ez a nyolcmillió egy bruttó összeg. Minden egyes nagy zenekarnál előre kell utalni legalább két héttel, ebben semmilyen meglepetés nincs.”

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet